Регистрирай се
verified
plus

ЧПГ по туризъм К. Училище

Варна, България
Ние обединяваме обучението по планински и морски, масов и алтернативен туризъм в една образователна институция.Осигуряваме приемственост - гимназия и колеж в едно населено място и съобразени с условията на икономическата криза месечни такси за обучение. На завършилите 10 клас ученици от други образователни училища предлагаме възможности за самостоятелна форма на обучение за придобиване на професионална квалификация и платени летни стажове в чужбина. Знанието е сила!
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1368 пъти
Посетители: 679
Последно онлайн: 14.07.17
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧПГ по туризъм К.
Допълнителна информация и професионален опит за ЧПГ по туризъм К.

Ние подготвяме новите лица на туризма в България!

 

МИСИЯ: Да обединим обучението по планински, морски, масов и алтернативен туризъм в една образователна институция; Да осигурим приемственост – гимназия и колеж в едно населено място.

Уникални сме, защото съчетаваме три типа училища – подготвителни класове на езикови гимназии, общообразователна подготовка на СОУ, подготовката на професионалните училища.

Единствено ние предлагаме ПАРАЛЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ за ученици в  масовите училища. То е за ученици, навършили 16 години, и завършили 10-ти клас. При нас имате реална възможност да придобиете професия и специалност паралелно с гимназията, в която се обучавате. Гарантирано получавате Свидетелство за професионална квалификация III степен и мениджърска правоспособност. Докато  сте  наши  ученици, ние ви осигуряваме платен стаж и осигурена работа с добри доходи в Германия; сертификати от работодателите за проведен стаж и работа; отлична професионална подготовка и чужд език по професията. Практиката доказва, че при отлично  представяте  и справяне  с възложените отговорности, това е прекрасен шанс  за  вашето  бъдещо кариерно развитие при  работодателите  в чужбина.

 

Изберете нас!

Завършилите колежи “К.” придобиват ІV степен на професионална квалификация и правото да заемат мениджърски позиции;
Училищата ни са признати от Агенцията по труда на Република Германия за обучаващи организации в сферата на туризма;
Осигуряваме платени летни и зимни стажове за възпитаниците на училища (гимназии и колежи) “К.” са осигурени както в престижни български обекти така и в туристически комплекси в Република Германия;
Чрез утвърдени връзки, резултат от реализираните проекти по различни европейски програми и сертифициране на учебните ни планове и програми в Германия, създаваме условия за работа в чуждоезикова среда при европейски работодатели;
Предоставяме възможност за получаване на висше образование при преференциални условия и признаване на вече положените изпити в Нов български университет, за успешно завършилите колежи “К.”;
Обучението в Национална верига училища по туризъм – гимназии и колежи “К.” е гарант за придобиване на средно образование, ІV степен на професионална квалификация и мениджърска правоспособност и е предпоставка за получаване на бакалавърска и магистърска степен.
Ако сте отпаднали  от училище по  различни  причини – потърсете ни – ние предлагаме  отлични възможности за вашето  обучение и професионално ориентиране.

Изпрати съобщение
до ЧПГ по туризъм К.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Индивидуални уроци по Испански София
Интерактивни уроци по Английски език
История на българската държава и право
Курс по Руски език Пловдив
Спортни танци за деца Бургас
Плуване за бебета в София
Английски за деца Онлайн
Частна детска ясла София Борово
Курсове по Английски Стара Загора
Уроци по Латино танци в София
Испански танци
Курсове по Фризьорство
Курс по Италиански
Частни уроци по Немски език Плевен
Урок по Гръцки
Балетни школи Русе
Народни танци София център начинаещи
Плуване уроци
Йога курс цени
Уроци по Зумба в София
Уроци по Китайски език в Пловдив
Уроци по Български език за 5 клас
Народни танци начинаещи София
Школа за Китара
Курс по Руски език Варна
Компютърна грамотност Варна
Уроци по Пиано за деца
Курс по Народни танци Пловдив
Тестове по Немски за начинаещи
Народни танци за начинаещи София център
Зумба Латино
Школа по Математика
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ