Регистрирай се
verified
plus

ЧПГ по туризъм К. Училище

Варна, България
Ние обединяваме обучението по планински и морски, масов и алтернативен туризъм в една образователна институция.Осигуряваме приемственост - гимназия и колеж в едно населено място и съобразени с условията на икономическата криза месечни такси за обучение. На завършилите 10 клас ученици от други образователни училища предлагаме възможности за самостоятелна форма на обучение за придобиване на професионална квалификация и платени летни стажове в чужбина. Знанието е сила!
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1153 пъти
Посетители: 589
Последно онлайн: 14.07.17
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧПГ по туризъм К.
Допълнителна информация и професионален опит за ЧПГ по туризъм К.

Ние подготвяме новите лица на туризма в България!

 

МИСИЯ: Да обединим обучението по планински, морски, масов и алтернативен туризъм в една образователна институция; Да осигурим приемственост – гимназия и колеж в едно населено място.

Уникални сме, защото съчетаваме три типа училища – подготвителни класове на езикови гимназии, общообразователна подготовка на СОУ, подготовката на професионалните училища.

Единствено ние предлагаме ПАРАЛЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ за ученици в  масовите училища. То е за ученици, навършили 16 години, и завършили 10-ти клас. При нас имате реална възможност да придобиете професия и специалност паралелно с гимназията, в която се обучавате. Гарантирано получавате Свидетелство за професионална квалификация III степен и мениджърска правоспособност. Докато  сте  наши  ученици, ние ви осигуряваме платен стаж и осигурена работа с добри доходи в Германия; сертификати от работодателите за проведен стаж и работа; отлична професионална подготовка и чужд език по професията. Практиката доказва, че при отлично  представяте  и справяне  с възложените отговорности, това е прекрасен шанс  за  вашето  бъдещо кариерно развитие при  работодателите  в чужбина.

 

Изберете нас!

Завършилите колежи “К.” придобиват ІV степен на професионална квалификация и правото да заемат мениджърски позиции;
Училищата ни са признати от Агенцията по труда на Република Германия за обучаващи организации в сферата на туризма;
Осигуряваме платени летни и зимни стажове за възпитаниците на училища (гимназии и колежи) “К.” са осигурени както в престижни български обекти така и в туристически комплекси в Република Германия;
Чрез утвърдени връзки, резултат от реализираните проекти по различни европейски програми и сертифициране на учебните ни планове и програми в Германия, създаваме условия за работа в чуждоезикова среда при европейски работодатели;
Предоставяме възможност за получаване на висше образование при преференциални условия и признаване на вече положените изпити в Нов български университет, за успешно завършилите колежи “К.”;
Обучението в Национална верига училища по туризъм – гимназии и колежи “К.” е гарант за придобиване на средно образование, ІV степен на професионална квалификация и мениджърска правоспособност и е предпоставка за получаване на бакалавърска и магистърска степен.
Ако сте отпаднали  от училище по  различни  причини – потърсете ни – ние предлагаме  отлични възможности за вашето  обучение и професионално ориентиране.

Изпрати съобщение
до ЧПГ по туризъм К.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ