verified
plus

ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя" Училище

Варна, България
ЧПГММС "БОГОЯ" работи по авторски програми, утвърдени от МОН и залага на: качественото обучение; индивидуалният подход към всеки ученик; иновативните методи в преподаването; висококвалифицирани преподаватели и специалисти от практиката; дуалната система на образованието, комбинираща теория и практика; предприемачество и адаптивност към бързо променящата се среда.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5475 пъти
Посетители: 2621
Последно онлайн: 13.03.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"

Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика "Богоя" от 1990 година върви уверено по пътя на своето утвърждаване и себедоказване в страната, поддържайки висока репутация в областта на модата, козметиката и фризьорството. Тук по уникален начин са съчетани традициите в образованието със съвременните технологии и тенденции в обучението. Безспорна заслуга за постигнатото ниво и качество на обучение имат висококвалифицираните преподаватели, част от които са автори на учебници и носители на професионално-квалификационни степени, майсторски свидетелства, сертификати и награди в своята професия.

 

Всяка година нашата гимназия отваря вратите си за амбициозни младежи, желаещи да приемат предизвикателствата на едно традиционно и същевременно модерно обучение. Днес в гимназията ежегодно се обучават над 500 ученика и курсиста – работещи и безработни. През дългогодишната си история в Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика

 

"Богоя" – Варна са обучени над 3 000 лица, включително и ученици.

 

Уважаеми кандидати, онези от Вас, които ще имат удоволствието да станат възпитаници на "Богоя", ще бъдат приятно изненадани от отлично обзаведената материално – техническа база с обособени кабинети за лабораторно-творчески практики за целите на професионалното обучение по съответните направления, и модерно оборудвани конферентни зали. Съвместяването на теоритичното с творчески-практическото обучение, чудесно се балансира с действащата учебно-тренировъчна база по специалните дисциплини. Тук Вие, Вашите близки и приятели ще можете да се насладите на уменията на нашите фризьори-стилисти, козметици, масажисти, маникюристи и гримьори в една уютна релаксираща обстановка.
Нашата база разполага и с безплатен достъп до интернет, който е на разположение на желаещите да го използват. ЧПГММС "Богоя" разполага със собствена професионална видео библиотека за усъвършенстване на Вашите знания и умения. Тук Вие сте обект на внимание и грижи от страна на преподавателите и целия персонал. Високият процент на приетите във ВУЗ наши възпитаници е гаранция и залог за успешна професионална реализация, а така също и сериозна мотивация за отговорна и задълбочена учебна работа в училището.

Галерия на ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"
ЧПГ по мода и модна стилистика
ЧПГ по мода и модна стилистика
ЧПГ по мода и модна стилистика
ЧПГ по мода и модна стилистика

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ