Регистрирай се
verified
plus

ЧПГ по мода и модна стилистика Б. Училище

Варна, България
ЧПГММС "Б." работи по авторски програми, утвърдени от МОН и залага на: качественото обучение; индивидуалният подход към всеки ученик; иновативните методи в преподаването; висококвалифицирани преподаватели и специалисти от практиката; дуалната система на образованието, комбинираща теория и практика; предприемачество и адаптивност към бързо променящата се среда.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2327 пъти
Посетители: 1219
Последно онлайн: 01.11.16
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
Допълнителна информация и професионален опит за ЧПГ по мода и модна стилистика Б.

Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика "Б." от 1990 година върви уверено по пътя на своето утвърждаване и себедоказване в страната, поддържайки висока репутация в областта на модата, козметиката и фризьорството. Тук по уникален начин са съчетани традициите в образованието със съвременните технологии и тенденции в обучението. Безспорна заслуга за постигнатото ниво и качество на обучение имат висококвалифицираните преподаватели, част от които са автори на учебници и носители на професионално-квалификационни степени, майсторски свидетелства, сертификати и награди в своята професия.

 

Всяка година нашата гимназия отваря вратите си за амбициозни младежи, желаещи да приемат предизвикателствата на едно традиционно и същевременно модерно обучение. Днес в гимназията ежегодно се обучават над 500 ученика и курсиста – работещи и безработни. През дългогодишната си история в Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика

 

"Б." – Варна са обучени над 3 000 лица, включително и ученици.

 

Уважаеми кандидати, онези от Вас, които ще имат удоволствието да станат възпитаници на "Б.", ще бъдат приятно изненадани от отлично обзаведената материално – техническа база с обособени кабинети за лабораторно-творчески практики за целите на професионалното обучение по съответните направления, и модерно оборудвани конферентни зали. Съвместяването на теоритичното с творчески-практическото обучение, чудесно се балансира с действащата учебно-тренировъчна база по специалните дисциплини. Тук Вие, Вашите близки и приятели ще можете да се насладите на уменията на нашите фризьори-стилисти, козметици, масажисти, маникюристи и гримьори в една уютна релаксираща обстановка.
Нашата база разполага и с безплатен достъп до интернет, който е на разположение на желаещите да го използват. ЧПГММС "Б." разполага със собствена професионална видео библиотека за усъвършенстване на Вашите знания и умения. Тук Вие сте обект на внимание и грижи от страна на преподавателите и целия персонал. Високият процент на приетите във ВУЗ наши възпитаници е гаранция и залог за успешна професионална реализация, а така също и сериозна мотивация за отговорна и задълбочена учебна работа в училището.

Галерия на ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Балет деца Пловдив
Уроци по Салса онлайн
Частни уроци по Български език Стара Загора
Курсове Немски Пловдив
Частни уроци по Руски език
Онлайн Немски език
Курс по Норвежки език
Народни танци за начинаещи в София
Частна детска градина София Надежда
Курсове за Маникюр Бургас
Пилатес за стегнат корем
Йога Хасково
Курсове по Руски език Бургас
Тренировки по Баскетбол за деца Варна
Уча Английски
Школа по Английски език Плевен
Уроци по Салса за начинаещи
Клубове за Народни обичаи
Курсове по Английски за възрастни
Немски език онлайн
Школа по Английски Враца
Как да научим Немски език
Уроци по Музика за 1 клас
Курс по Руски Варна
Уроци по Математика за 1 клас
Курсове по Руски език Варна
Уроци по Китара в София
Уроци по Литература
Тренировки по Футбол в София
Уроци по Тенис на корт
Латино парти Варна
Латиноамерикански танци видео
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ