Регистрирай се
verified
plus

ЧПГ по мода и модна стилистика Б. Училище

Варна, България
ЧПГММС "Б." работи по авторски програми, утвърдени от МОН и залага на: качественото обучение; индивидуалният подход към всеки ученик; иновативните методи в преподаването; висококвалифицирани преподаватели и специалисти от практиката; дуалната система на образованието, комбинираща теория и практика; предприемачество и адаптивност към бързо променящата се среда.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3400 пъти
Посетители: 1719
Последно онлайн: 01.11.16
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
Допълнителна информация и професионален опит за ЧПГ по мода и модна стилистика Б.

Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика "Б." от 1990 година върви уверено по пътя на своето утвърждаване и себедоказване в страната, поддържайки висока репутация в областта на модата, козметиката и фризьорството. Тук по уникален начин са съчетани традициите в образованието със съвременните технологии и тенденции в обучението. Безспорна заслуга за постигнатото ниво и качество на обучение имат висококвалифицираните преподаватели, част от които са автори на учебници и носители на професионално-квалификационни степени, майсторски свидетелства, сертификати и награди в своята професия.

 

Всяка година нашата гимназия отваря вратите си за амбициозни младежи, желаещи да приемат предизвикателствата на едно традиционно и същевременно модерно обучение. Днес в гимназията ежегодно се обучават над 500 ученика и курсиста – работещи и безработни. През дългогодишната си история в Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика

 

"Б." – Варна са обучени над 3 000 лица, включително и ученици.

 

Уважаеми кандидати, онези от Вас, които ще имат удоволствието да станат възпитаници на "Б.", ще бъдат приятно изненадани от отлично обзаведената материално – техническа база с обособени кабинети за лабораторно-творчески практики за целите на професионалното обучение по съответните направления, и модерно оборудвани конферентни зали. Съвместяването на теоритичното с творчески-практическото обучение, чудесно се балансира с действащата учебно-тренировъчна база по специалните дисциплини. Тук Вие, Вашите близки и приятели ще можете да се насладите на уменията на нашите фризьори-стилисти, козметици, масажисти, маникюристи и гримьори в една уютна релаксираща обстановка.
Нашата база разполага и с безплатен достъп до интернет, който е на разположение на желаещите да го използват. ЧПГММС "Б." разполага със собствена професионална видео библиотека за усъвършенстване на Вашите знания и умения. Тук Вие сте обект на внимание и грижи от страна на преподавателите и целия персонал. Високият процент на приетите във ВУЗ наши възпитаници е гаранция и залог за успешна професионална реализация, а така също и сериозна мотивация за отговорна и задълбочена учебна работа в училището.

Галерия на ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
ЧПГ по мода и модна стилистика Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до ЧПГ по мода и модна стилистика Б.
Докладвай нередност

Отзиви


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Интензивен курс по Английски Пловдив
Гръцки език за напреднали
Балетна школа София Класически Балет
Балет деца маша илиева
Нива по Английски
Учител по Английски език София
Латино танци София Младост
Народни танци София начинаещи
История на българската държава и право
Танци Хип Хоп
Уроци по Пиано Велико Търново
Разговорник Немски
Пиано за деца
Курсове по Италиански София
Испански за деца
Тренировка Бокс
Народни танци София кв Гоце Делчев
Уроци по Математика за 8 клас
Йога начинаещи
Уроци по Рисуване за начинаещи
Нови Фитнес тенденции Зумба
Курсове по Шведски
Народни танци Пловдив за начинаещи
Курс по Английски
Индийски танци Варна
Уроци по Плуване за възрастни в Пловдив
Школи Народни школа
Учител по Математика Сухата река
Интензивно обучение по Английски език
Школа по Математика София
Уроци по История за кандидат студенти Пловдив
Езикови курсове Варна Немски език
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ