verified

Частно училище "Частно училище по туризъм" Училище

Добрич, България
Частното училище организира обучение за възрастни и извършва и друга образователна дейност, предвидена в Закона за професионално обучение и образование. Програмите са съобразени с ДОИ за придобивана на квалификация по двадесет професии, одобрени от МОН.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 6287 пъти
Посетители: 2418
Последно онлайн: 19.04.24
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Частно училище "Частно училище по туризъм"

"ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ ПО ТУРИЗЪМ" ООД – ГРАД ДОБРИЧ


е създадено през 1997 година с решение на Добричкия окръжен съд. Частното училище организира обучение за възрастни и извършва и друга образователна дейност, предвидена в Закона за професионално обучение и образование. Програмите са съобразени с ДОИ за придобивана на квалификация по двадесет професии, одобрени от МОН. В него са се  обучили и придобили начална и допълнителна квалификация над 2000 безработни и заети лица, регистрирани в Бюрата по труда. Сред основните задачи пред „Частно Училище по туризъм” ООД е насочана към задоволяване пазара на труда със знаещи и можещи специалисти, готови за реализация в едни от най-традиционните и перспективни сектори на икономиката. Сред приоритетите в образователния процес са компютърно и чуждоезиково обучение, квалифициране и преквалифициране в професии – готвачи, сервитьори, бармани, администратори, камериери, озеленители, пътни строители, строители и помощник строители, фризьори и козметици и мн.други; ключови компетентности и мотивационно обучение.
Основната дейност на „Частно училище по туризъм” ООД е подготвяне на кадри, които търсят работа в сферата на туризма и строителството. “Частното училище по туризъм” има голям опит в обучението на безработни лица, регистрирани в Бюрата по труда от регион Добрич, Шумен и Варна. Наред с това се обучават и свободни граждани, търсещи по-успешна професионална реализация.

Поради коректното си отношение към всички обучаващи се, отличното качество на обучение и добрата материална база, която се намира в централната част на града, Центърът си е извоювал едно от първите места в системата на професионално обучение в региона.

Обучаващия екип се състои от висококвалифициран и с дългогодишен професионален опит преподаватели и изтъкнати в своята област професионалисти. Преподавателския състав е на основен трудов договор в професионални гимназии, като голяма част от тях са носители на ІІ-ри клас квалификация.

Галерия на Частно училище "Частно училище по туризъм"
Частно училище
Частно училище
Частно училище
Частно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частно училище "Частно училище по туризъм"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ