verified

Частно училище "Частно училище по туризъм" Училище

Добрич, България
Частното училище организира обучение за възрастни и извършва и друга образователна дейност, предвидена в Закона за професионално обучение и образование. Програмите са съобразени с ДОИ за придобивана на квалификация по двадесет професии, одобрени от МОН.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5790 пъти
Посетители: 2314
Последно онлайн: 24.02.24
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Частно училище "Частно училище по туризъм"

"ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ ПО ТУРИЗЪМ" ООД – ГРАД ДОБРИЧ


е създадено през 1997 година с решение на Добричкия окръжен съд. Частното училище организира обучение за възрастни и извършва и друга образователна дейност, предвидена в Закона за професионално обучение и образование. Програмите са съобразени с ДОИ за придобивана на квалификация по двадесет професии, одобрени от МОН. В него са се  обучили и придобили начална и допълнителна квалификация над 2000 безработни и заети лица, регистрирани в Бюрата по труда. Сред основните задачи пред „Частно Училище по туризъм” ООД е насочана към задоволяване пазара на труда със знаещи и можещи специалисти, готови за реализация в едни от най-традиционните и перспективни сектори на икономиката. Сред приоритетите в образователния процес са компютърно и чуждоезиково обучение, квалифициране и преквалифициране в професии – готвачи, сервитьори, бармани, администратори, камериери, озеленители, пътни строители, строители и помощник строители, фризьори и козметици и мн.други; ключови компетентности и мотивационно обучение.
Основната дейност на „Частно училище по туризъм” ООД е подготвяне на кадри, които търсят работа в сферата на туризма и строителството. “Частното училище по туризъм” има голям опит в обучението на безработни лица, регистрирани в Бюрата по труда от регион Добрич, Шумен и Варна. Наред с това се обучават и свободни граждани, търсещи по-успешна професионална реализация.

Поради коректното си отношение към всички обучаващи се, отличното качество на обучение и добрата материална база, която се намира в централната част на града, Центърът си е извоювал едно от първите места в системата на професионално обучение в региона.

Обучаващия екип се състои от висококвалифициран и с дългогодишен професионален опит преподаватели и изтъкнати в своята област професионалисти. Преподавателския състав е на основен трудов договор в професионални гимназии, като голяма част от тях са носители на ІІ-ри клас квалификация.

Галерия на Частно училище "Частно училище по туризъм"
Частно училище
Частно училище
Частно училище
Частно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частно училище "Частно училище по туризъм"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по висша Математика Варна
Немски за деца София
Салса клуб
Немски език курс
Обучение по Счетоводство
Курс по Английски за начинаещи
Оперативно Счетоводство
Азбука на Френски
Как да научим Английски лесно
Школа по Народни танци
История и цивилизация за 11 клас
Бокс тренировки Русе
Интензивен Курс Английски
Уроци по Салса Пловдив
Английски за деца Онлайн
Уроци по Български език за чужденци онлайн
Компютърни курсове Русе
Школа по Пиано
Балетни школи в Стара Загора
Спортни танци за деца София
Курс Компютърна грамотност София
Народни танци Пловдив Кършияка
Английски език курсове София
Школа Балет Пловдив
Бокс Варна
Уроци по Народни танци София Надежда
Брейк танци за начинаещи
Курсове Руски език Бургас
Научи Английски в къщи
Курсове по Английски език София
Курсове по Гръцки език
Уроци по Арабски език София
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ