Регистрирай се
verified
plus

Частно професионално училище V. Училище

София, България
V. e единственото по рода си частно професионално училище за обучение на млади музикални таланти на територията на България с професионална програма Singer-Songwriter. Целта ни е да въведем учениците си в света на музиката и да им дадем възможността да се развият като професионални артист-изпълнители.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1046 пъти
Посетители: 567
Последно онлайн: 04.01.20
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частно професионално училище V.
Допълнителна информация и професионален опит за Частно професионално училище V.

V. e единственото по рода си частно професионално училище за обучение на млади музикални таланти на територията на България с професионална програма Singer-Songwriter. Целта ни е да въведем учениците си в света на музиката и да им дадем възможността да се развият като професионални артист-изпълнители. Независимо от възрастта, способностите или амбициите на учениците, екипът от специалисти се стреми, те да придобият комплексни знания и умения в областта на музиката, като използват изкуството за средство за изразяване и личностно развитие.

 

Музикалното обучение във V. е извънкласно и върви успоредно с образованието, което учениците получават в училище. С цел изграждането на успешни артист-изпълнители те развиват и съчетават умения като пеене, солфежиране и музикална грамотност, танци, артистично присъствие, музикална интерпретация и импровизация, текстопис, музикално продуциране, музикален бизнес и свирене на музикален инструмент (пиано/китара).

 

Malcho Voice

 

V. приема деца от 4 годишна възраст в уникална за България програма за индивидуално обучение на най-малките музикални таланти. Програмата „Malcho Voice“ е специално създадена от нашите специалисти. Обучението в нея продължава до навършване на 6 години, като е съобразено с вокалните и артистични възможности на децата. Най-успешните малки изпълнители имат възможността да участват в създаден специално за тях музикален театър. Малките ни звезди често записват свои версии на любими техни песни в професионалното студио на www.***

 

Rising Stars

 

Програмата на V. “Rising Stars” приема изгряващи млади музикални таланти на възраст от 7 до 13 години. В нея децата започват обучението си в специална система за индивидуално развитие в 3 нива. Тя им дава възможност  да се изградят като професионални артист-изпълнители, докато се забавляват и изразяват артистично. V. предоставя възможност на някои от тях да изнесат самостоятелни концерти пред публика.

 

Sing, Dance, Impress

 

V. създаде програмата “Sing, Dance, Impress“ за всички между 14 и 19 години, които копнеят да пеят, танцуват и свирят като любимите си звезди. Освен интензивно музикално oбразование, програмата предоставя възможността да записвате собствени песни и музикални клипове, да участвате в конкурси и да изнасяте самостоятелни концерти.

 

Music Hearts

 

Във V. сме убедени, че никога не е късно да откриеш света на музиката, затова и създадохме програма „Music Hearts“ – за музикалните таланти над 20 години.  Ще ви помогнем да развиете музикалните си способности, както и да затвърдите любовта си към това изкуство. Ще усетите, че никога не е късно да започнеш от начало.

 

Master Class “Singer – Songwriter”

 

Програмата за най-амбициозните млади таланти e „Master Class Singer-Songwriter„.

Тя има за цел овладяване на певческото изкуство, усвояването на комплексни знания и умения с цел създаване на професионални артист- изпълнители, който умеят да създава авторска музика.

 

 

 

Продължителността на Master Class – “Singer – Songwriter” е 4 години и започва след 14-годишна възраст. Обучението включва задължителна програма за цялостна и пълноценна подготовка, включваща 12 предмета: пеене, солфеж и теория на музиката, хармония, мелодия, текстописане, пиано, ансамбъл, аранжимент, музикално продуциране, танци, актьорско майсторство, музикален бизнес.

 

Учениците в програмата придобиват реални знания за функционирането на музикалната индустрия в света и как да се реализират в нея.

 

Изпрати съобщение
до Частно професионално училище V.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ