verified
plus

Частно основно училище "Елин Пелин" Училище

Стара Загора, България
ЧОУ "Елин Пелин" предлага засилено обучение по английски език по системите Join Us и Messages на Cambridge University и Longman на Oxford. Всички ученици получават сертификат за обучението.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3788 пъти
Посетители: 1423
Последно онлайн: 06.10.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частно основно училище "Елин Пелин"
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Частно основно училище "Елин Пелин"

Частно основно училище „Елин Пелин” е създадено през 2002 г. със Заповед на министъра на образованието и науката РД 14-61/13.06.2001 г. като Частно начално училище „Ян Бибиян”.

 

Интересът към него расте непрекъснато.

 

Екипът на училището се придържа на основния принцип децата да получават не само знания, но и доказана любов, уважение, чувство за сигурност и приятното усещане, че е хубаво да се ходи на училище.

 

Идеята за преобразуване на началното училище в основно идва от естествената реакция на родителите, чиито деца завършват 4-и клас.

 

А сега накъде? – въпрос с чакан отговор да продължат в същото училище.

 

Доверието е взаимно. Това е достатъчно основателката на училището Катя Русева да подаде документи в МОН и през 2005 г. Частно начално училище „Ян Бибиян” да се превърне в Частно основно училище „Елин Пелин” /Заповед РД 14-56/14.06.2005 г./

 

От откриването през 2002 г. досега училището ползва сгради под наем. През 2008 г. бе направена първата копка на строеж, който през 2011 г. се превърна в модерна, слънчева и красива сграда за обучение на своите възпитаници.

Изпрати съобщение
до Частно основно училище "Елин Пелин"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ