verified
plus

Частно начално училище "Д-р Мария Монтесори" Училище

Бургас, България
Мисията на Частно Начално Училище "Д-р Мария Монтесори" е да развива потенциала на всеки ученик, подготвяйки го да бъде отговорен участник в световната общност, като се фокусира върху развитието на характера, лидерството, уменията за мислене, знания за живота, умения за управление и творчески способности, способности за общуване, сътрудничество, отговорност и самоконтрол.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5739 пъти
Посетители: 2150
Последно онлайн: 20.07.21
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частно начално училище "Д-р Мария Монтесори"
Начално училище
Допълнителна информация и професионален опит за Частно начално училище "Д-р Мария Монтесори"

Методите, чрез които се реализира образователната стратегия в началното училище включват традиционни и реформаторски идеи, които са взаимно свързани и балансирани.

 

Учебните програми съчетават задължителната общообразователна подготовка и уникалната педагогическа система за свободно възпитание на децата в специално подготвена развиваща среда на д-р Мария Монтесори, която осигурява на всяко дете възможност за самообучение и саморазвитие .

 

Методологията Монтесори събужда интерес към учене и разбиране на абстрактни понятия, чрез използването на специални монтесори материали в ранните години и "учене чрез правене" в началното училище

Изпрати съобщение
до Частно начално училище "Д-р Мария Монтесори"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ