verified
plus

Частна детска градина и ясла Т. Детска градина, ясла

Бистрица, България
Децата са нашето най-голямо богатство и заслужават най-добро. Създавайки детска и ясла и градина „Т.” ние сбъднахме и заживяхме с една мечта, част от нея е и основната ни цел - да създадем едно наистина щастливо и спокойно кътче за нашите деца.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4191 пъти
Посетители: 2099
Последно онлайн: 22.10.15
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна детска градина и ясла Т.
С паркинг
Със занималня
Медицинско лице
За бебе
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина и ясла Т.

Градината е разположена сред кристален въздух и зеленина далече от шума и напрегнатия градски живот. Внимание, любов и старание са трите ключови думи в ежедневието ни, защото знаем, че няма по важно за един родител от здравето и спокойствието на детето му.

 

Дворът на детската градина е богато озеленен с обособени площадки за игра. При нас вашите деца могат да изучават математика, български език, природен свят, социален свят, музика, изобразително изкуство, игрова култура. Като допълнителна педагогическа услуга в детската градина са занимания по приложни изкуства, английски език, латино танци, спорт, ски училще и летен лагер на открито.

 

"Т.” е отворено целогодишно от 8,00 до 19,00 часа в малки групи според възрастта на децата. Ние се грижим за децата както полудневно, така и целодневно.

 

В детската градина залагаме и на пълноценно и здравословно хранене четири пъти на ден. Осигурено е медицинско обслужване както и консултации с логопед и психолог.

 

Учителите са млади, амбициозни с необходимата педагогическа подготовка. Те са приятели и социални партньори на децата. Планират своята педагогическа дейност в съответствие с възрастовите и индивидуалните особености на всяко дете.

 

За нас е важно децата да се учат докато се забавляват. В детската градина работим във всички творчески жанрове. Предлагаме обучение и възпитание с много и гри и спорт за деца от 1,5 до 7 год. В детската градина ще получавате ежедневна информация за развитието на детето и цялото развитиен на детето. Можете да ни се доверите!

Галерия на Частна детска градина и ясла Т.
Частна детска градина и ясла Т.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна детска градина и ясла Т.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ