verified
plus

Частна целодневна детска градина Н. Детска градина, ясла

София, България
Нашата частна детска градина предлага целодневно обучение в групи между 10 и 15 деца, разделени по възрасти от 2 до 6 г. Ние отглеждаме и възпитаваме децата с много музика. При нас музиката не е отделен предмет, който се предлага един или два пъти седмично, а е ежедневие, вид средство за общуване, чрез което децата разширяват своя хоризонт.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 3205 пъти
Посетители: 1413
Последно онлайн: 11.03.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна целодневна детска градина Н.
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Допълнителна информация и професионален опит за Частна целодневна детска градина Н.

В условията на днешния глобален свят деца от всички националности и култури са добре дошли в частна детска градина "Н.". Чрез пълното с любов общуване с нашите учители и служители, те изключително бързо се интегрират в групите. В атмосфера близка до семейната родителите биват поканени да представят своето дете и държавата, от която идват. По този начин децата се запознават с нравите и обичаите на другите народи, учат се да уважават и толерират чуждото и различното. В ЧДГ "Н." ние правим всичко възможно децата с различна национална принадлежност много скоро да се почустват добре и да намерят свои приятели. За немско и английскоговорящите деца има целодневно чуждоезиков преподавател, който да разбере и изпълни всички техни желания.

Изпрати съобщение
до Частна целодневна детска градина Н.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
3.5
image
Детска арт градина Щ.
Детска градина, ясла по Музика
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ