verified
plus

Център за психологично консултиране и подпомагане Е. Школа

София, България
Подпомагащите услуги и практики в център "Е." целят да развиват всяко ниво съставляващо цялостта на човека знанието за психичното и успешното управление на ума разбиране и овладяване на емоциите грижата за здравословното функциониране на тялото връзката с интуицията и душата.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4958 пъти
Посетители: 1850
Последно онлайн: 27.03.15
Преподава по Преподава на Цена

Клинична психология

още »
цена по договаряне

Социална психология

още »
цена по договаряне

Детска психология

още »
цена по договаряне

Консултативна психология

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Център за психологично консултиране и подпомагане Е.

Магдалена Ангелова,
психотерапевт и основател на Е. - Център за хармония, баланс и психотерапия.

 

Магдалена Ангелова е клиничен психолог, завършва бакалаварската си степен по психология в Софийски университет  "Св. Климент Охридски” и магистратура по  клинична психология в Нов български университет гр. София. Член е на групата за развитие на психоаналитичната практика в България.

 

Магдалена Ангелова е международно сертифициран НЛП Мастър-практик, член на Световното НЛП Общество (Тhe Society of NLP). Сертифициран системни констелации терапевт през Френската школа на Идрис Лаор.

 

Основател на Център "Е." за психологично консултиране и обучение.

 

Има реализирани съвместни проекти с АПОЗ – Асоциация на пациентите с онкологични заболявания и Национално сдружние за профилактика на рака на шийката на матката "ЕЙЧ ПИ ВИ ГАРД" с цел психична подкрепа и възстановяване на онкопациентите.

 

Работа и опит:

Вече десет години Магдалена Ангелова работи в областта на психологичното консултиране. Занимава се с идивидуална и семейна терапия. Работи за разрешаване на конфликтности в двойката, трудности при възпитанието на децата, преодоляване на личностни психични блокажи, тревожни и натрапливи състояния. Консултира в областта на пренаталната психология и детско развитие. Води семинари в областта на личностното развитие, женска психология, психология на мъжките потребности, емоционалната интелигентност, ефективна комуникация, адаптация към промените и трансформация на стреса, духовност и безусловна любов. Като част от работата си, тя организира духовни пътешествия съчетани с психологични тренинги. Това са пътешествия не само към непознати места, но и към познание на човешката душа и психология.

Галерия на Център за психологично консултиране и подпомагане Е.
Център за психологично консултиране и подпомагане Е.
Център за психологично консултиране и подпомагане Е.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Център за психологично консултиране и подпомагане Е.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ