verified
plus

Център за изучаване на френски език Ф. Школа

Пловдив, България
Курсове и индивидуални уроци по френски език за гимназисти и възрастни. Присъствена и онлайн форма на обучение. Групови занятия до 5 курсиста, съобразени с възрастта и знанията.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 2058 пъти
Посетители: 844
Последно онлайн: 02.11.21
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Френски език

Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
9 - 12 клас
още »
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Български език

Зрелостници - Матури
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

Зрелостници - Матури
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Център за изучаване на френски език Ф.

 Обединени от общи разбирания за чуждоезиковото обучение, отдаденост и много, много любов към езика, работата и курсистите ни, екипът на "Франкофони" се отличава с неподправена ангажираност и внимание към всеки един курсист.

 

Нашият успех се изразява в резултатите, които на първо четене изглеждат нереални: 100% успеваемост на сертификатите DELF / DALF, 96 % отличен успех на ДЗИ по френски език и 4% с резултат много добър. Най-голямата ни награда обаче е всъщност "пламъчето", което запалваме. Нашите бивши възпитаници си остават видни франкофони, някои (неочаквано за тях самите) продължиха много отвъд първоначално поставените цели, презаписвайки ниво след ниво, трупайки сертификат след сертификат, продължавайки висшето си образование с френски или във Франция. И те са тези, които ни вдъхват сили да продължаваме. Защото, макар приключили с обучението си при нас, те винаги намират време да ни пишат и да минат да ни видят. 

 

Въпреки че сме "френски център", ние осъзнаваме, че чужд език се учи трудно, когато имаме пропуски в майчиния си, а успехът на ДЗИ зависи и от задължителната матура по български език и литература. Ето защо, поканихме в екипа си един от най-добрите българици в Пловдив, който вече няколко години се грижи за успеха на зрелостниците ни. 

 

Водени от стремежа за качествено обучение и за максимална успеваемост ние работим в малки, бутикови групи, които позволяват да обърнем внимание на специфичните нужди на всеки един курсист и да осигурим време, в което да се задават въпроси и да се ползва езика. Ето защо, преди включването към дадена група всеки един курсист (с изключение на абсолютно начинаещите) полага входящ тест, който определя не само дефицитите в знанията, но и дава представа за темпото на работа на курсиста. Налагало ни се е да правим размествания в групите, да разделяме група на две, да просрочваме във времето занятията, в името на това темпото на преподаване да отговаря на това на курсистите, а не просто да преподадем предвидения материал.

 

Ние се стараем да даваме своевременна обратна връзка на родителите, като ги информираме за трудностите и напредъка на техните деца, дори и в личен план.

 

Възрастните, които желаят да изучават френски, да поддържат или повишат нивото си трябва да бъдат спокойни, че няма да се озоват в курс заедно с ученици. Методиката на преподаване, темите, дискусиите и настроението са различни.

 

Благодарение на учебната система, на специфична методика и опита ни в курсовете застъпваме всички езикови умения: слушане с разбиране, четене с разбиране, писане, граматика и говорене.

 

Преди да сме ви отегчили, да кажем и нещо много важно: ние не издаваме удостоверения и сертификати, които така или иначе нямат никаква стойност. Ние ви подготвяме да се явите на международно признатите и пожизнени сертификати DELF/DALF на френското министерство на образованието.

 

Очакваме Ви!

Галерия на Център за изучаване на френски език Ф.
Център за изучаване на френски език Ф.
Център за изучаване на френски език Ф.
Център за изучаване на френски език Ф.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Център за изучаване на френски език Ф.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ