Регистрирай се
verified
plus

Целодневна детска градина З. Детска градина, ясла

Стара Загора, България
Целодневна детска градина "З." в Стара Загора.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 1757 пъти
Посетители: 891
Последно онлайн: 26.09.15
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Целодневна детска градина З.

Целодневна детска градина №11 „З.“ се намира в южната част на гр.Стара Загора, в кв.АПК „З.“. Местоположението й е истински оазис сред градската суета и суматоха.Покрай нея няма постоянен поток от превозни средства, които да смущават и пречат на престоя на децата,нито да застрашават по някакъв начин живота им.

 

ЦДГ №11 е построена през 1961 г., а през годините е достроявана и корпусите от 1 стават 3. Промените, които настъпват в България, се отразяват и на нея. С годините се налага ремонт на 1 и 3 корпус. Първият е възстановен, а втория е съборен и сградата е благоустроена.

 

Детската градина разполага с 4 занимални, кухненски блок, физкултурен салон, канцеларии и сервизни помещения. Те са модерно оборудвани и предлагат всички удобства на децата от 3 до 7 години.

 

През учебната година се предлага безплатно изучаване на чужди езици – руски и английски. Предлагат се и спортове, но те се заплащат от родителите.

 

Детското заведение разполага с голям двор, в който растат редки дървесни видове, има цветни алеи, играчки и катерушки, които гарантират приятен престой на децата на открито..
Тук се труди един страхотен екип от 8 висококвалифицирани педагози, 4 помощник-възпитатели и друг обслужващ персонал.

 

Ежегодно се включват с разработки на проект на тема:“ Обичам природата и аз участвам“. Желанието им е да участват и в други проекти, дори на европейско ниво.

 

В ежедневната си работа всички в екип се стараят да осигурят качествен възпитателно-образователен процес, в което влагат много знания, умения, опит и педагогическо майсторство. Спътник в ежедневната им екипна работа е вниманието към децата, опазване техните живот, здраве, спокойствие, достойнство и психика.

 

Игрите са естествен спътник във времето, което те прекарват в детската градина.

Изпрати съобщение
до Целодневна детска градина З.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
3.9
image
Радостина И.
Детска градина, ясла по Английски език
Стара Загора
Изпрати Съобщение
5.0
image
Руска Б.
Детска градина, ясла по Руски език
Раднево
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ