Регистрирай се
5.0
image
0898 616 464
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 3 потребители
platinum
verified
plus

Брент Сандерс Учител

Оборище, София, България map
до парк Заимов
0898 616 464
НОВО: УРОЦИ ПО ИНТЕРНЕТ-А! Преподавам английски език в България от 1991 г., когато дойдох като доброволец в Корпуса на мира. Вече 20 години обучавам на родния си език курсистите от фондация „Свети свети Кирил и Методий“. Работил съм с всички възрасти: деца, гимназисти, студенти, зрели хора. Имам опит и в заниманията с хора с увреждания. Потърсете ме.
Място:
Онлайн
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 5340 пъти
Посетители: 2493
Последно онлайн: 12.03.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
50 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Брент Сандерс
Образование Град Специалност Степен Випуск
California Baptist University Riverside, California English Literature Бакалавър 1989
Допълнителна информация и професионален опит за Брент Сандерс

 

Най-престижните учебни заведения по света - Harvard, Yale, Oxford – не се оказаха недостъпни за моите ученици.  Уроците ми са помогнали и на много други бъдещи студенти, за да сбъднат мечтите си в англоезични колежи и университети навсякъде по света.

Разработвал съм курсове и индивидуални занятия за българи, които тук, в родината си, имат възможност, благодарение на това обучение, да получат престижна работа.

Търсят ме и родители на деца, които искат да положат успешно изпити, за да получат съответните удостоверения: TOEFL, SAT1 и SAT2, GRE, GMAT, LSAT, както и кандидат студенти за проверка на application essays, personal statements и statements of purpose. Попълвам бланки.

Не са рядкост и представителите на бизнеса, които имат нужда от подобряване на говорните навици и съсредоточаване върху граматиката, за да завоюват авторитет сред чуждестранните си партньори.

Смятам се за специалист по формиране на умения за академично писане: усвояването на особеностите на Academic English Writing (Essays) е любимо мое предизвикателство.

Галерия на Брент Сандерс
Изпрати съобщение
до Брент Сандерс
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ