verified
plus

Борислав Б. Учител

Варна, България
Креативни курсове по графичен дизайн от Студио ***** . Групови и индивидуални уроци по западен английски модел. www.*** Аз съм завършил Бакалавър с почести по графичен дизайн в Университет "Уестминстър" в Лондон през 2011 г. и оттогава се занимавам професионално с графичен дизайн. Креативен директор съм на Студио ***** . Тук може да видите моето портфолио и проектите, над които съм работил през годините за клиенти от цял свят: www.*** www.***
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2469 пъти
Посетители: 922
Последно онлайн: 12.11.21
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Рисуване

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
1 - 4 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Графичен дизайн

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителни умения на Борислав Б.
Решаване на домашни
Деца - слухови пробл.
Деца с говорни пробл.
Деца с аутизъм
Деца с увреждания
Образование Град Специалност Степен Випуск
Университет ''Уестминстър'' Лондон Графичен Дизайн Бакалавър 2011
Допълнителна информация и професионален опит за Борислав Б.

Креативни курсове по графичен дизайн от Студио ***** . Групови и индивидуални уроци по западен английски модел.

Нашите курсове:

Уроците могат да бъдат за начинаещи и напреднали, индивидуални или групови, присъствени или онлайн. Не е нужно да имате опит в рисуването, но ще ви помогне, ако имате такъв.

Отделяме голямо персонално внимание на всеки ученик и изготвяме винаги специална програма за обучение според нуждите на ученика.
Предлагаме к​​​​​​​ратки и дългосрочни курсове.

Обучаваме ученици, кандидат-студенти, хора, които искат да си сменят професията и да станат графични дизайнери, хора, които искат да работят на свободна практика или за хоби.

Курсовете могат да бъдат онлайн по скайп или zoom със споделен екран, или присъствено в град Варна, България.

Уроците се състоят от няколко части:

Теоретична част: Изучават се основите, историята, и принципите на графичния дизайн. Проучва се работата на известни дизайнери и замисъла зад всеки проект. Формират се беседи и се обсъждат креативните идеи на учениците по време на обучението

Креативна част: Набляга се на креативното мислене, създаването на идеи, проучването, концептуалното развитие и разчупването на границата на всяко задание. Всеки проект по дизайн ни сблъсква с различни проблеми.
Креативността е важното умение да измисляме нови начини на действие и решение на даден проблем.
“Креативност е да свържеш две или повече идеи, за да се получи нещо, което не е съществувало преди. ”
Техническа част: Тук се изучават основните програми по графичен дизайн: Photoshop, Illustrator и Indesign. С помоща на програмите можете да развиете вашите креативни идеи и да им вдъхнете живот.

Проектна част: Работи се по различни проекти с цел да развиете вашите умения, които сте придобили от горните две части. Можете да осъществите вашите креативни идеи и да разберете от какво имат нужда различните клиенти в дадена индустрия. Нашето обучение е модерно и изградено по западен английски модел.

Предлагаме кратки и дългосрочни курсове:

Kурс eдна седмица: Интензивен курс, в който се изучават базови креативни и технически умения.

Курс един месец: След този курс ще придобиете основните умения за работа по различни проекти. Също така ще имате добри умения с програмите, които ще ви позволят да създавате вашите идеи дигитално.

Курс от три до шест месеца: С тази по-дългосрочна програма ще напреднете доста и в креативно, и в техническо отношение. Ще работите по различни проекти и ще имате възможност да развивате вашите идеи на по-високо ниво. След края на този курс вашите умения по графичен дизайн ще са на доста добро ниво. Можем да ви помогнем да кандидатствате за специалност Графичен дизайн в университети в цял свят.

Цялостен годишен курс: Този курс е за вас, ако искате да се развиете в графичния дизайн до професионално ниво. Тук не само ще развиете вашите креативни и технически умения, но и ще работите по реални проекти за съществуващи клиенти. Ще ви помогнем да изградите и портфолио, с което да си намерите работа. Започва всяка година от Септември/Октомври и продължава до Юни.

Специфични курсове според желанието на ученика: По договорка след обсъждане на нуждите на ученика.

Галерия на Борислав Б.
Борислав Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Борислав Б.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ