Регистрирай се
5.0
image
няма
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Богдана Адаму Учител

Пловдив, България map
Център
няма
Аз съм опитна учителка. Коренячка пловдивчанка съм, живяла и работила дълги години в чужбина. Работила съм в различни училищни системи и с деца и възрастни от целия свят. Била съм учителка, завеждаща учебна програма и директор на училища в две страни. Специалист съм по сертификати в системата на Кеймбридж (или Европейската Езикова Рамка) и IGCSE/АLevel (английски език) и в програмата Международен Бакалореат (IB).
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1213 пъти
Посетители: 805
Последно онлайн: 28.04.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Руски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Немски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Испански език

още »
цена по договаряне

Уроци по Италиански език

още »
цена по договаряне

Уроци по Френски език

цена по договаряне
Допълнителни умения на Богдана Адаму
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Руски език Бакалавър 1980
ПУ "Паисил Хилендарски" Пловдив Английски език Магистър 1993
State University of New York (SUNY) Buffalo Education Магистър 2004
Допълнителна информация и професионален опит за Богдана Адаму

Основах с колеги Езиково студио "SunShine" (моля вижте ни в този сайтFB: https://www.facebook.com/sunshine.playandlearn/

Skype; SunShine Language Studio), за да можем да продължаваме да помагаме и образоваме деца, възрастни и семейства. Стремежът ни е да запазим културата на уважение и любов към знанието а също така да създадем умения за двуезиково и дори многоезиково общуване у младите хора.

 

Като допълнителни занимания - работя в програмата на Международен Бакалореат, на английски - International Baccalaureate (IB) - и  водя един от задължителните курсове, така наречения CAS. Това е програма за ученици от 11 и 12 клас или за вече завършили гимназия. 

 

Завърнах се от международна конференция по проблемите на инклузивното образование, организирана от International American Academy (IAA) в гр. Гуайакил, Еквадор. Имах три сесии на обучение на учители от Северна и Южна Америка по езиково образование на двуезични деца а също така посетих няколко учебни сесии по проблемите на деца със специални потребности, особено с аутизъм. Конференцията беше много полезна за мен и за всички други колеги. 

 

Поставила съм си задача да споделям опита си с други учители и колегите от Езиково студио SunShine. Провеждам открити уроци, които после обсъждаме  за обогатяване на практиките ни. Готова съм да помогна на колеги и млади педагози, които искат да си подобрят уменията. 

 

От 4 март започваме нови групи за нива А1 и В1 английски като с някои от моите ученици се приготвяме за изпитите по английски организирани от Кеймбридж чрез Британски Съвет, София. Студиото ще се занимава с нови групи по испански, немски, италиански и руски.

 

Началото на работата ни с новите групи бе много окуражаващо. За мен и колегите ми е чест да работим с курсисти, които имат мотивация и са активни участници в процеса на обучение. 

 

Ние вярваме в бъдещето на страната си и народа ни. В трудни дни като тези се проявява скритият героизъм на хората. Имаме ограничения, но не спираме да се обогатяваме. Обучението е в ефир. Използваме няколко онлайн платформи. Групите с възрастни продължават работа от разстояние. 

 

Напредваме в онлайн обучението и сме очаровани от умението на възрастните курсисти да се справят с технически предизвикателства. От края на април ще започнем да събираме нови онлайн групи.

 

Страната ни и целият свят преживяват трудно време. Но това не трябва да ни спира от стремежа си да се усъвършенстваме и напредваме. Важно е да следваме съветите на властите и да си останем вкъщи, за да спомогнем за бързото овладяване на кризата. 

 

Нашите групи напредват нормално, макар и чрез онлайн обучение. Нови групи ще започнат да работят през средата на април. За записвания - проверете ни на Езиково Студио и Езикова Работилничка SunShine https://www.facebook.com/sunshine.playandlearn/ или ми се обадете. 

 

Записваме за онлайн обучение по английски за всички нива. 

 

Започваме нова група за А2 ниво по английски. Благодаря на всички колеги, които успешно се включиха в предходната група. Надявам се уменията, които натрупахте, да ви помогнат да продължите да се справяте по-добре с вашите задължения в работата ви и в личния ви живот. 

 

Сърдечни поздрави на всички колеги и учащи се по повод един от най-светлите празници в календара ни - празника на българската просвета и култура и славянската писменост и деня на светите братя Кирил и Методий. Бъдете здрави и нека учението продължи да ви прави щастливи и добри!

 

Радваме се да обявим, че започваме дейността си на живо от 1ви юни, според инструкциите на държавните органи. Обявяваме и започването на лятна занималня с езиково обучение също. Проверете ни https://uchiteli.bg/profile/zanimalnq/56875

 

Честит 1ви юни, денят на детето! 

Приветсвувам моите курсисти, които се справиха отлично и съумяха в една трудна обстановка да запазят дух и да продължат да се учат. Всички завършиха ниво А2 и сега с нетърпение очакват следващото ниво. Отпразнувахме завършването си от къщи с танц и музика от екрана.

Пазете се!

Във ваканция сме до началото на септември, но набираме нови групи. 
Посетете ни на www.http//:sunshinebg.org

Честита нова учебна година! Нека да е изпълнена със здраве, радост от учението и развитие във всички области на учащите се

 Честит празник на всички колеги по повод Световния ден на учителя!

Работата ми с ученици продължава в онлайн среда. Подготвяме се за изпитни нива по B1, B2, IELTS и SAT като вече участвахме в ниво А1 за ученици ( YLE). За новини от мен и моите колеги, моля посетете ни на сайта на SunShine. 

Пазете себе си и другите около вас. 

Честити светли празници на всички. 

Добавихме и френски като изучаван език в студиото. Работата е само в онлайн среда. Очакваме втори колега по италиански да се присъедини към нас.

Щастлива съм да обява успешното сертифициране на нашите възпитаници в нивото YLE в системата Кеймбридж. Почетохме ги със скромно тържество.  

Обявявам официалното си сертифициране в ниво AS Level English General Paper в системата на Кеймбридж. 

 

Галерия на Богдана Адаму
Изпрати съобщение
до Богдана Адаму
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Химия Варна
Курсове по Гръцки език Пловдив
Dance Хип Хоп танци
Тенис тренировки Варна
Индивидуални уроци по Испански София
Курсове Английски език
Клуб Народни танци Пловдив
Online Курсове по Английски език
Курс по Английски език за деца
Школи по Английски език Велико Търново
Онлайн курс по Английски
Уроци Пиано деца
География на света
Хоро клуб по Народни танци
Курсове по Рисуване Пловдив
История за 11 клас
Школа по Английски език Стара Загора
Народни танци за начинаещи Русе
Уроци по Английски Младост
Домашно по Математика за 6 клас
Школа по Пиано
Учител по Китара
Частни уроци по Английски цени
Частни уроци по Английски език Пловдив
Киокушин тренировки
Школа за Индийски танци
Уроци по Арабски език София
Езикови курсове Испански
Индивидуални уроци по Английски език
Езикови школи София Младост
Школа за Индийски танци
Модерен Балет София школа
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ