verified
plus

Балетна школа "RoyAL Dance" Школа

София, България
Балет за деца - една от малкото школи предлагащи качествено обучение в областта на балетното изкуство в гр. София.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2000 пъти
Посетители: 722
Последно онлайн: 13.09.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Класически балет

1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
още »
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Балетна школа "RoyAL Dance"

RoyAL Dance е балетна школа в квартал Редута, чиито успехи се дължат на индивидуалния подход към всяко дете, силната мотивация, с която се преодоляват предизвикателствата в работния процес и най-вече споделената емоция при всяко докосване до балетното изкуство.

 

През 2011 година с много любов към децата и балетното изкуство, Антония Лазарова създава школата, позната днес като "RoyAL Dance".

 

Утвърждавайки се като балетна школа, която предлага изключително високо качество на преподаване по класически и модерен балет, "RoyAL Dance" е лауреат и на многобройни международни конкурси.

 

Защо родители и деца избират "RoyAL Dance"?

 

Програмата, по която работят преподавателите в танцовата школата е създадена и моделирана така, че да съответства на индивидуалните възможности на всяка възрастова група, като едновременно с това тя е лека, забавна и е добра основа за изграждане на отговорност и отношение към изкуството. Заниманията по балет са благоприятна предпоставка за по-високото физическо и интелектуално израстване на детето.

 

За нас връзката с родителя на всяко дете е неизменна част от успешния път към балетното изкуство. С правилната енергия и посока, съвместното сътрудничество води до много добри резултати. Нашата цел е да стигнем вътрешния свят на всяко дете, като едновременно с това му дадем възможност да изрази себе си.

Галерия на Балетна школа "RoyAL Dance"
Балетна школа
Балетна школа

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Балетна школа "RoyAL Dance"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ