verified
plus

Автошкола "Ауто Старт ВиВ" Школа

София, България
Автошкола "АУТО СТАРТ ВиВ" Ви гарантира не само получаване на шофьорска книжка, но и придобиване на шофьорски умения – цел и същевременно задача на предлаганото обучение. От вас се иска да сте мотивирани и да вложите желание и труд в обучението си, а ние ви гарантираме, че ще бъдете един от най-добрите водачи на пътя! За актуална цена на курсовете ни, моля посетете нашия сайт.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3604 пъти
Посетители: 1203
Последно онлайн: 23.10.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Кормуване и Листовки

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Шофьорски курсове и изпит

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Автошкола "Ауто Старт ВиВ"

Кои сме ние:

Автошкола АУТО СТАРТ ВиВ e с утвърдени позиции по отношение качеството на провежданите шофьорски курсове. Учебният център предлага на своите курсисти възможност за работа с едни от най-квалифицираните преподаватели. Екипът ни се състои от мотивирани професионалисти с богат опит и доказани педагогически умения, с което целим да гарантираме високото качество на обучението Ви. Спокойствието и комфорта по време на практическата подготовка (кормуването) се гарантира още и от отличното техническо състояние на учебните ни автомобили.

 

Как работим:

Подготовката по теоретичната част е базирана на представяне на реални ситуации и разлини игрови модели, които са чудесна основа за успешното преминаване на листовките. Водещ принцип в работата на всеки един от инструкторите ни е индивидуалния подход към курсиста. Графикът за кормуване правим заедно с Вас, в зависимост от Вашите предпочитания и възможности. Може да кормувате сутрин, на обяд, след обяд, след работа или вечер, може дори и в почивните дни. Предлагаме и закарване до вкъщи на курсистите, избрали да се обучават в по-късните часове.

 

Мисия и цел:

Мисията на автошкола АУТО СТАРТ ВиВ е да запознае своите курсисти с всички въпроси, засягащи безопасното шофиране, което в голяма степен е обезпечено от теоретичния и практическия опит на нашите автоинструктори. Ние ви гарантира не само получаване на шофьорска книжка, но и придобиване на шофьорски умения – цел и същевременно задача на предлаганото обучение.

 

От вас се иска да сте мотивирани и да вложите желание и труд в обучението си, а ние ви обещаваме, че ще бъдете едни от най-добрите водачи на пътя!

Галерия на Автошкола "Ауто Старт ВиВ"
Автошкола
Автошкола
Автошкола

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Автошкола "Ауто Старт ВиВ"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ