Регистрирай се
verified
plus

Ателие П. Занималня

Бургас, България
Изобразително изкуство за деца от 2г. до 10г.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 888 пъти
Посетители: 409
Последно онлайн: 11.05.18
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Ателие П.
Допълнителна информация и професионален опит за Ателие П.

От любов към децата и изобразителното изкуство с много старание създадохме ателие "П." Ателието се ръководи от архитект-преподавател в училище,по история на изкуството и изобразително изкуство. Ние приемаме дечица от най-ранна възраст до 4-ти клас.

 

В ателие "Picasso" вашите деца ще се докоснат до различни направления в изобразителното изкуство като: -живопис -графика -скулптура -приложни изкуства -стъклопис Защо да запишете Вашето дете в ателие по изобразително изкуство? Рисуването действа успокояващо на детето и осигурява лесен път за освобождаване от чувството на тъга, отхвърляне, болка, гняв и страх.

 

Когато се научат да рисуват, децата придобиват умения, с които могат да се гордеят. Това им дава основание да гледат на света с увереността, че могат да постигнат дадена цел. Неизказани емоции Едно гневно дете рисува чувствата си с по-голямо желание, отколкото то ще ги изрази чрез думи. Рисуването успокоява духа и осигурява лесен път за освобождаването на чувства и емоции като тъга, отхвърляне, болка, гняв и страх. Развиване на критично мислене.

 

Очичките на малкия художник гледат към своята работа критично, докато рисува. Изкуството не е само емоция, то е и мислене. Когато детето рисува, то следи работата си, оценява я и я анализира. По този начин то е в състояние да разпознава своите достойнства и недостатъци. Тъй като платното не прощава, то е в състояние да прерисува или коригира тази част от картината, която не му харесва. Творческите дейности, сред които е и рисуването, помагат на мозъка да се развива. Дясната част на мозъка се използва за емоционални и творчески отговори, а лявата страна на мозъка се фокусира върху аналитичните процеси и логика. Когато детето рисува, и двете страни на мозъка му са ангажирани. По този начин се укрепват връзките между двете полукълба. Това помага за постигането на пълния потенциал от възможности.Насърчаване на творческото мислене на децата, които рисуват, се научават да мислят с отворен ум и да подхождат в житейските ситуации творчески. Те свикват да изразяват себе си по-дълбоко чрез изкуството си и думите си. Те са в състояние да вземат поуки чрез изкуството и на по-късен етап да прилагат тези умения към нови ситуации.

Галерия на Ателие П.
Ателие П.
Ателие П.
Ателие П.
Ателие П.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Ателие П.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ