verified
plus

Атанас Т. Учител

Банкя, България
Преподавам английски език и социални науки на високо академично ниво, с акцент върху ясното и структурирано писане и проучване.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Гръцки език
Профилът е:
Прегледан: 1637 пъти
Посетители: 600
Последно онлайн: 08.12.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Напреднали
Професионалисти
30 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Антропология

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Напреднали
Професионалисти
20 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
НГДЕК "Св. Константин-Кирил Философ" София Гимназия
Даръмски университет Даръм, Великобритания Антропология Бакалавър
Даръмски универитет Даръм, Великобритания Историческо богословие Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Атанас Т.

Казвам се Атанас Т. и съм отличѐн възпитаник на един от водещите британски университети. Имам опит като преподавател в Международна гимназия "Златарски" и широк диапазон от лични интереси, което ми позволява да намирам полезни и интересни материали за всеки.

Уроците ми по английски език са насочени към хора, които вече владеят английски на говоримо ниво и търсят да развият това си умение отвъд ежедневната комуникация (било за обучение в чужбина, било за лично развитие). Боравенето с изваян английски е основна част от т.нар. 'soft skills', т.е. уменията, позволяващи здравословен работен процес и следователно е приложимо във всички аспекти от съвременния живот. Критичните умения, които ще придобиете и развиете в хода на уроците си при мен, няма да са само бележка в професионалната Ви биография, а ще Ви позволят по- качествено да подбирате всекидневната си информираност (не само от английски медии!), а също така да формулирате по-ясни и убедителни документи, презентации, и предложения. Всичките ми уроци са силно персонализирани спрямо желанията и перспективите на ученика.

 

Освен английски еьик, преподавам и социални науки, в частност антропология и социология. И двете ми дипломни работи са основани на социологически анализ и етнографска теренна работа, като едната беше отличена с награда на факултета за виуска. Уроците са насочени към студенти, а също и към хора с общ интерес към полето.

Изпрати съобщение
до Атанас Т.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ