Регистрирай се
4.9
user
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.4 от 7 потребители
verified
plus

Арт студио Д. Спортен клуб

София, България
АРТ СТУДИО "Д." е създадена през 2011 година с цел създаването на нови или напълно обновени програми в областта на изкуствата и спорта които са насочени към детската аудитория. В рамките на една година ние работим по програми като "Йога за деца", "Зумбатомик" и "Танци за деца - комбинирана програма". В по-голямата си част програмите са изградени по американската концепция и изисквания за посочените програми.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3658 пъти
Посетители: 1769
Последно онлайн: 13.01.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Зумба

още »
12 лв.
60мин.

Уроци по Зумба

още »
12 лв.
45мин.

Уроци по Йога

още »
12 лв.
60мин.

Уроци по Фолклорни танци

още »
12 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Арт студио Д.
Допълнителна информация и професионален опит за Арт студио Д.

Нашата цел е да помогнем на всяко дете да достигне до най-високото ниво на своя потенциал. Работим в детски градини, училища на територията на град София. Имаме и самостоятелна школа която работи целогодишно както с деца така и с възрастни. Разполагаме с млади, но квалифицирани хореографи и треньори с педагогическо образование и голям опит в работата с малки деца. Те са амбициозни и посветени на това да накарат децата да се чувстват добре от програмата, в която се обучават.

Специализираните програма за деца насърчава дисциплина, творчество и любов към изкуствата и спорта. Всяка от програмите e фокусирана както върху физическото така и върху психическото развитие на децата.

"Йога за деца" има за цел да направи децата по-здрави, като развива и заздравява костната система и сухожилия и най-вече да намали агресията и стреса, които ги правят свръх-активни, чрез медитация. Освен това децата получават огромен обем информация за природата, животните планетите и т.н. Удивителния ефект на тази програма става видим дори в средата на учебната година.

"Зумбатомик" е най-новата спортно-танцова програма. Тя е лесна и много забавна за децата. Основната и цел е регулирането на наднорменото тегло, чрез много динамични тренировки под звуците на хубава музика и насоки към родителите как да хранят децата си правилно и здравословно. За съжаление проблемна с наднорменото тегло при подрастващите нараства с всеки изминал ден и в България. Основна цел на програмата е да направи децата по-здрави докато те се забавляват.  

"Танци за деца - комбинирана програма" програмата е изградена от балет, латино, народни танци, характерни танци, зумба. Тя спомага за изграждане на правилната стойка, грация, гъвкавост, сценичното присъствие и артистичност, нужни за развитието на малките танцьори. Методическият подход е различен за всяка възрастова група. Комбинираната танцова подготовка запознава децата с приликите и разликите в различните стилове. Така те сами могат да изберат своя път в "Царството на танца".

Програми за възрастни:

- Народни танци;

- Зумба;

- Тонизараща гимнастика;

Танцът е изкуство, което използва невербалното движение за изразяване на чувства или емоции. За да се забавлявате, за да релаксирате, за да сте в добра спорта форма, за да се запознаете с нови усмихнати лица елате при нас...

Галерия на Арт студио Д.
Арт студио Д.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Арт студио Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
4.4
image
Нели Г.
Спортен клуб по Йога
София
Изпрати Съобщение
4.4
image
Сашка М.
Спортен клуб по Йога
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Онлайн уроци по Френски
Курсове по Немски в Германия
Индивидуално обучение по Немски език
Тренировки по Футбол за деца Варна
История за 10 клас
Английски език online
Учители по Математика София
Частни уроци по Испански Бургас
Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи
Английски език нива на обучение
Уроци по Хип Хоп танци
География на туризма
Частни уроци по Биология в Пловдив
Уроци по Италиански
Маникюр курсове Педикюр
Тестове по Немски език а1
Курс София
Частни детски градини Младост
Курс Немски език Пловдив
Пилатес за начинаещи
Уроци по Тенис на корт
Кик Бокс София Младост
Курс по Счетоводство на предприятието
Курсове за Счетоводители
Немски език видео уроци
Професионални курсове по Готварство
Курс по Английски език за начинаещи
Матура по БЕЛ за 12 клас
Счетоводни курсове
Учител по География
Уроци по Рисуване Бургас
Курсове Маникюр Пловдив
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ