Регистрирай се
5.0
user
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 6 потребители
verified
plus

Арт студио Д. Спортен клуб

София, България
АРТ СТУДИО "Д." е създадена през 2011 година с цел създаването на нови или напълно обновени програми в областта на изкуствата и спорта които са насочени към детската аудитория. В рамките на една година ние работим по програми като "Йога за деца", "Зумбатомик" и "Танци за деца - комбинирана програма". В по-голямата си част програмите са изградени по американската концепция и изисквания за посочените програми.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2979 пъти
Посетители: 1479
Последно онлайн: 17.07.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Зумба

още »
12 лв.
60мин.

Уроци по Зумба

още »
12 лв.
45мин.

Уроци по Йога

още »
12 лв.
60мин.

Уроци по Фолклорни танци

още »
12 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Арт студио Д.
Допълнителна информация и професионален опит за Арт студио Д.

Нашата цел е да помогнем на всяко дете да достигне до най-високото ниво на своя потенциал. Работим в детски градини, училища на територията на град София. Имаме и самостоятелна школа която работи целогодишно както с деца така и с възрастни. Разполагаме с млади, но квалифицирани хореографи и треньори с педагогическо образование и голям опит в работата с малки деца. Те са амбициозни и посветени на това да накарат децата да се чувстват добре от програмата, в която се обучават.

Специализираните програма за деца насърчава дисциплина, творчество и любов към изкуствата и спорта. Всяка от програмите e фокусирана както върху физическото така и върху психическото развитие на децата.

"Йога за деца" има за цел да направи децата по-здрави, като развива и заздравява костната система и сухожилия и най-вече да намали агресията и стреса, които ги правят свръх-активни, чрез медитация. Освен това децата получават огромен обем информация за природата, животните планетите и т.н. Удивителния ефект на тази програма става видим дори в средата на учебната година.

"Зумбатомик" е най-новата спортно-танцова програма. Тя е лесна и много забавна за децата. Основната и цел е регулирането на наднорменото тегло, чрез много динамични тренировки под звуците на хубава музика и насоки към родителите как да хранят децата си правилно и здравословно. За съжаление проблемна с наднорменото тегло при подрастващите нараства с всеки изминал ден и в България. Основна цел на програмата е да направи децата по-здрави докато те се забавляват.  

"Танци за деца - комбинирана програма" програмата е изградена от балет, латино, народни танци, характерни танци, зумба. Тя спомага за изграждане на правилната стойка, грация, гъвкавост, сценичното присъствие и артистичност, нужни за развитието на малките танцьори. Методическият подход е различен за всяка възрастова група. Комбинираната танцова подготовка запознава децата с приликите и разликите в различните стилове. Така те сами могат да изберат своя път в "Царството на танца".

Програми за възрастни:

- Народни танци;

- Зумба;

- Тонизараща гимнастика;

Танцът е изкуство, което използва невербалното движение за изразяване на чувства или емоции. За да се забавлявате, за да релаксирате, за да сте в добра спорта форма, за да се запознаете с нови усмихнати лица елате при нас...

Галерия на Арт студио Д.
Арт студио Д.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Арт студио Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
5.0
image
Евгения И.
Спортен клуб по Йога
София
Изпрати Съобщение
5.0
image
Сашка М.
Спортен клуб по Йога
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Йога начинаещи
Курс по Народни танци
Курсове по Немски език София
Курсове по Френски
Немски уроци
Тренировки по Бокс в София
История 5 клас
Пробни матури по География
Уроци по Брейк Break
Латиноамерикански танци за деца
Курсове за Фризьорство
Уроци по Италиански език
Курс Оперативно Счетоводство
Online курсове по Немски език
Уроци по Компютърна грамотност Варна
Английски език по метода Сугестопедия
Гръцки език онлайн
Частна детска ясла София Бъкстон
Кик Бокс тренировки за начинаещи
Транскрипции в Английския език
Джаз и Модерен Балет
Школи по Народни танци
Кандидат студентски изпити по География
Спортни танци Пловдив
Уроци по Английски за деца
Учител по Математика в Надежда
Курсове по Немски език в Пловдив
Китайски език София
Учител по Математика София
Немски за деца София
Математика обучение онлайн
Курс по Народни танци уроци
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ