verified
plus

Анжела М. Учител

София, България
Аз съм професионален арфист с дълъг международен опит като концертиращ инструменталист и преподавател по арфа. Арфата и музиката са моя страст и предавам тази искра на любов на моите ученици, които са на възраст от 9 до 50 години ( любители и професионалисти). Основател и артистичен директор съм на Международна лятна академия по арфа в България.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 3345 пъти
Посетители: 1211
Последно онлайн: 07.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Арфа

5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
още »
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Държавна музикална академия София Арфа Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Анжела М.

Анжела М. е възпитаник на Музикалното училище и Националната музикалната академия в София, където завършва с диплом магистърска степен, след което участва в редица майсторски класове на световни арфисти в Европа.

 

Музикалният си път започва още като дете, свирейки във филхармония Пионер, където под ръководството на Проф Влади Симеонов от най-ранна възраст тя има възможност да се докосне до едни от най-големите музиканти на 20 век: Ленард Бърнстейн, Райна Кабаиванска, по-късно е свирила под палката на Еньо Мориконе, Добрин Петков, Иван Маринов, Шломо Минц, Джан- Луиджи Джелмети, акомпанирала е Джошуа Бел, Катя Ричарели, Агнес Балца, Андреа Бочелли, Светлин Русев и др.  

 

М. е музикант с международно присъствие, нейният репертоар съдържа произведения от различни музикални стилове: барок, класика, импресионизъм и съвременна музика, както и композиции, написани специално за нея. М. е била солист и оркестрант на редица оркестри у нас и в чужбина. Работила е и е гастролирала в страни от петте континента. Анжела М. има многобройни записи за национални и международни радио-телевизионни компании, както и записи за издателските къщи: "Pentagon-Classics", "Балкантон", "Holophone" и "Hook Records". М. е редовен гост на национални и международни фестивали: "Софийски музикални седмици", "Варненско лято", "Harp fest" – Белград, "Harp Festival" в Рио де Жанейро, "Servantino Festival" – Мексико и др. Арфистката е канена и за член на жури в международни арфови конкурси. От 2013 година М. е основател и артистичен директор на "Международна лятна академия по арфа" в България.

Галерия на Анжела М.
Анжела М.
Анжела М.
Анжела М.
Анжела М.
Анжела М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Анжела М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ