Регистрирай се
5.0
image
0879 118 069
Изпрати съобщение
 
top
platinum
verified
plus

Анелия Кременска Учител

ж.к. Стрелбище, София, България map
ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ
0879 118 069
Дистанционно и сигурно - в електронна учебна среда, с интерактивна дъска или видеочат. Интензивно обучение за изпити. Качествено и ефективно: нива А1-С2, матура, кандидатстудентски и сертификационни изпити, писане на CV и мотивационни писма, бизнес английски, разговорен английски. Индивидуален подход и съвременни методи на обучение - ученето е приятно и интересно. Възможност за дистанционно обучение - спестявате път и време.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1200 пъти
Посетители: 625
Последно онлайн: 27.10.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Анелия Кременска
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Английска филология Доктор
Institute of Education - UCL London, GB Доктор по педагогика -
Допълнителна информация и професионален опит за Анелия Кременска

Можете да научите английски език в приятна обстановка или в удобството на своя дом, независимо къде се намирате, с помощта на преподавател с огромен опит и доказани успехи на обучаваните ученици, студенти и възрастни. Преподавателският ми опит включва работа с ученици във всички степени на обучение, подготовка на кандидат-студенти групово и индивидуално, дистанционни форми на обучение чрез платформи, скайп/вайбър и виртуална класна стая.

За мен: Университетски преподавател по общ и специализиран английски език и методика на обучението по английски език на всички нива на Европейската езикова рамка, както и на обучение на учители. Експерт по интерактивни методи и електронно обучение.

Изпрати съобщение
до Анелия Кременска
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ