verified
plus

Андон Б. Треньор

Югово, България
Индивидуални уроци по езда за деца и възрастни.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2125 пъти
Посетители: 914
Последно онлайн: 23.06.15
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Езда

Възрастни
Начинаещи
цена по договаряне
Допълнителни умения на Андон Б.
Деца с говорни пробл.
Деца с аутизъм
Деца с увреждания
Образование Град Специалност Степен Випуск
Аграрен Университет Пловдив Аграрна икономика Бакалавър 2002
Допълнителна информация и професионален опит за Андон Б.

Идеален начин за прекарване на лятната ваканция или за забавления в края на деня. Комбинация между физическа активност, присическо разтоварване, контакт с коня и невероятната природа на Родопите. Часовете са съобразени с индивидуалните физически качества на всеки клиент, осигурява се безплатна екипировка и транспорт до базата. Гарантирани приятни емоции. Картата за 20 часа е 240лв.

 

Уроците се провеждат в красивите Родопите, в околията на село Югово. За всеки клиент се осигурява индивидуално отношение, предпазни средства, обучен кон, безплатен транспорт до мястото и несравними емоции. Самите уроци са съобразени с физическите възможности на всеки клиент, провеждат се в удобно за него време, включват първи стъпки в ездата и планински преходи сред уникална природа. Комбинацията от физическа активност, психическо разтоварване, удоволствие от общуването с коня и несравнимата красота на Родопите гарантират едно незабравимо преживяване. Осигуряват се спокоен кон, лични предпазни средства /каска и жилетка/, както и индивидуално отношение.

Галерия на Андон Б.
Андон Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Андон Б.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ