verified
plus

Александър Н. Учител

София, България
Уроци по пиано, цигулка, солфеж и хармония от квалифициран действащ музикант, композитор и преподавател. Преподавам както на професионални музиканти, така и на любители. Композирал съм няколко камерни произведения за пиано, цигулка и струнен секстет, джаз пиеси и произведения в областта на поп и рок музика за следните изпълнители: група Спринт, Вили Кавалджиев, Маргарита Хранова, Роси Рос, Михаил Грозданов, Мустафа Чаушев. Имал съм концерти и участия с Васил Петров, Венцислав Благоев, Michael Mossman.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3328 пъти
Посетители: 1361
Последно онлайн: 22.02.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Музика

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.
60мин.

Уроци по Пиано

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.

Уроци по Цигулка

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.

Уроци по Солфеж

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.

Уроци по Хармония

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ДМА "Проф. П. Владигеров" София Пиано Бакалавър 1997
СМУ “Проф. В. Стоянов” Русе Цигулка - 1990
Допълнителна информация и професионален опит за Александър Н.

Уроци по пиано, цигулка, солфеж и хармония от квалифициран действащ музикант, композитор и преподавател.

 

Преподавам както на професионални музиканти, така и на любители.

Композирал съм няколко камерни произведения за пиано, цигулка и струнен секстет, джаз пиеси и произведения в областта на поп и рок музика за следните изпълнители: група Спринт, Вили Кавалджиев, Маргарита Хранова, Роси Рос, Михаил Грозданов, Мустафа Чаушев. Имал съм концерти и участия с Васил Петров, Венцислав Благоев, Michael Mossman. Изнасял съм авторски концерти в областта на джаза, електронната музика и класическата музика. Свирил съм в Сингапур, Южна Корея, Дубай, Скандинавския район, Америка и Македония, в хотели и клубове, както и на круизни кораби и фериботи. Работя с едни от най-големите импресарски агенции в света. Завършил съм музикално училище "Проф. Веселин Стоянов" в Русе с цигулка и музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" в София с поп и джаз пиано. Преподавал съм в частни школи в София и съм работил като корепетитор в класа на вокалния преподавател Илиян Парасков към НБУ. Ръководил съм фестивалния оркестър в три от изданията на фестивала за популярни песни "Sofia song". Имам участия в Пролетен конкурс на БНР, рок и джаз фестивали в страната и фестивал за електронна музика в Австрия.

Галерия на Александър Н.
Александър Н.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Александър Н.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ