verified
plus

Академия "Коренда" Школа

София, България
Академия "КОРЕНДА" е специализирана в областта на образованието. Разполага с компетентен преподавателски екип, който успешно съвместява инструментите на българския образователен модел с европейските стандарти за качество. Дейностите са базирани на отлично разработена методология за предлаганите услуги, авторски учебни планове и програми, собствени учебни помагала, природосъобразни занимания за деца и младежи.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 2465 пъти
Посетители: 1174
Последно онлайн: 12.05.15
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Немски език

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Руски език

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Академия "Коренда"

Обучението по чужди езици се провежда съгласно изискванията и нормативните рамки на ЗНП, съвременни учебни системи, методики и качествен преподавателски екип.

 

Акцентът е поставен върху задълбочено изучаване на граматика и лексика, и практически тренинги за развитие на комуникативните способности на учащите. Целта е усвояване на солидни знания и придобиване на трайни говорни умения; надграждане на усвоените знания с нови в степен на свободно ползване и общуване на чуждия език. В курсовете по разговорен език преподавателите научават курсистите за кратко време да боравят с лекота с минимален капацитет от чужди думи, така че свободно да се справят в ситуации от ежедневието, особено при предстоящи скорошни пътувания в чужди държави.

Изпрати съобщение
до Академия "Коренда"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ