Регистрирай се
5.0
image
Изпрати съобщение
 
verified
plus

Академия Д. Занималня

София, България
Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна, извънучилищна, научно-образователна институция, създадена от д-р Ирина Шопова, като средище за развитие и подкрепа на таланта и уменията на децата от 3 до 19-годишна възраст в сферата на науките, изкуствата и спорта.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2170 пъти
Посетители: 979
Последно онлайн: 23.06.17
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Академия Д.
Допълнителна информация и професионален опит за Академия Д.

Към Академията е създадена Детска градина за децата от 1-2 до 7-годишна възраст. В авторската образователна програма на градината са предвидени часове за ранно ограмотяване на български език, интензивно изучаване на два чужди езика (английски и немски, френски, италиански, испански, руски, китайски или японски) и изпреварващо обучение по математика, училище по плуване, както и богат избор от ежедневни спортни занимания и тренировки.

 

Преподавателският екип на Академията се състои от висококвалифицирани специалисти в областта на хуманитарните и точните науки, изкуствата, музиката и спорта.


Всички ние, преподавателите в Детската академия, сме обединени от идеята да предадем нашата любов към науката и творчеството на децата, за да ги окуражим да пресъздадат собствените си детски мечти с четки и боички, на белия лист, с мишка, ноти, глина, танц, микроскоп и телескоп.


Ние искаме да предложим възможност на всяко дете да се докосне до безграничния свят на науката, да се превърне в творец или шампион, да открие своята сила и да развие своя потенциал, като избере неограничен брой научни дисциплини, видове изкуства или спорт и под ръководството на добър преподавател да достигне своя „звезден“ миг.


Ние вярваме, че любовта към науката и творчеството се заражда в детска възраст, но остава за цял живот.

Изпрати съобщение
до Академия Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ