verified
plus

Стефан М. Tutor

София, България
Здравейте! Казвам се Стефан. Имам богат практически и академичен опит в изучаването и използването на Английски език. Живея в квартал Лозенец и имам възможност да преподавам в околните квартали.
Place:
Online
Student's place
Teaching language:
English
Spanish
French
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 2666 times
Visitors: 903
Last online: 18.12.23
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
1 - 4 years
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
25 lv.
60min.
Extra skills на Стефан М.
Homeworks
Education City Specialty Degree Class
133 СОУ "А.С.Пушкин" София Френски и Руско Гимназия 2015
Rijnlands Lyceum Лайден, Холандия International Baccalaureate Гимназия 2016
Leiden University Хага, Холандия International Studies (Международни Науки) Бакалавър 2020
Първа Частна Математическа Гимназия София Математика Средно 2010
Additional information and experience за Стефан М.

 Имам богат академичен и практичен опит в изучаването и владеенето на Английски език, като го изучавам от 5 годишен и го практикувам като ежедневен разговорен език от 2014, когато заминах за Холандия, където завърших гимназия с диплома от европейската образователна система IB, където обучението ми се провеждаше изцяло на Английски Език. Още когато бях на 14 години, превеждах статии за научното издание БГ Наука. За разлика от много други учители, частни и нечастни, освен знанията си по "академичен" Английски език, имам реален практически опит в разговорния Английски, който наистина се използва в ежедневието в чужбина, в лични и професионални отношения. Освен това, тъй като съм роден през 1996 година, разбирам интересите на малки и големи, и мога да включвам голямо разнообразие от теми за разговор в обучението, което смятам, че е също толкова важно за един ученик, колкото и съдържанието в учебниците по Английски. Също така съм и компютърно грамотен, което позволява за провеждането на уроци online, което понякога е наложително за ученици, особено в сегашните времена. Моля, не се поколебавайте да се свържете с мен, за да получите вие и децата ви не само рецитиране на учебници, но и реален практически опит, който е незаменим в лична и професионална среда. 

Изпрати съобщение
до Стефан М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ