Register
5.0
image
0884 626 033
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 4 потребители
gold
verified
plus

Школата по танци "Sunny Dance Studio" Sports club

ул. „Братя Бъкстон“ 19 , 9002 Варна, България map
партер
0884 626 033
Sunny Dance studio e школа за Салса, Зумба, Бачата, Кизомба, Зумба за деца, шоупрограми за празници, анимация, хореографии за сватбен танц. Станислва Томова, oсновател, собственик и главен ръководител се занимава с танци от 25 години, в школата работи с преподаватели с дългогодишен танцов и преподавателски стаж, гаранция за компетентност и професионализъм! Съни е и танцов хореограф на театрална школа "Арлекин". Работим и с детски градини, фирми, частни лица за уроци и семейни и фирмени събития.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 6431 times
Visitors: 2715
Last online: 02.07.20
I teach Teaching Price

Салса lessons

още »
6 lv.
60min.

Zumba lessons

още »
6 lv.
60min.

Bachata lessons

още »
6 lv.
60min.

Кizomba lessons

още »
6 lv.
60min.

Choreography lessons - dance

още »
price negotiable

Modern dance lessons

още »
price negotiable
Extra skills на Школата по танци "Sunny Dance Studio"
Certificates and diplomas на Школата по танци "Sunny Dance Studio"
Additional information and experience за Школата по танци "Sunny Dance Studio"

Станислава Томова, основател и главен ръководител на Sunny Dance studio е натрупала над 25 години танцов опит в различни стилове (Народни танци във Фолклорен ансамбъл, Аеробика, Модерен Балет в "Арт Денс", Спортни Танци, Салса, Зумба). Завършила е магистърска степен "Хореографска режисура на Съвременен танцов театър и Артмениджмънт".

В школата се работи както с групи на различни нива, така и с индивидуални ученици. Хореограф на Театрално студио "Арлекин".

Още от основаването си през 2011г. първо като Sunny Salsa, а в последстрвие след разширяване като Sunny Dance studio, професионалния екип на школата се представя на Национални и Международни Салса и танцови фестивали в страната и чужбина. Взима участие в множество местни танцови събития и спортно-развлекателни инициативи. Екипът разполага с богата артистична шоупрограма за фирмени, лични събития, за гостите на вашия хотел и ресторант!

Изпрати съобщение
до Школата по танци "Sunny Dance Studio"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ