gold
verified
plus

Школа "Пипита" Academy

ул. „Трудолюбие“ 11, София, България map
https://pipitatm.com
Уроци по рисуване. Център за подготовка за тестове. Детско развитие. От новата учебна година в школа ПИПИТА започват заниманията ни по математика. Програмата е съобразена с последните изисквания на МОН. За седмокласниците и десетокласниците ще бъдат организирани пробни изпити.
Profile is:
Views: 412 times
Visitors: 227
Last online: 19.04.24
Преподава по Teaching Price

Maths lessons and courses

NEA
Candidates high school
grade 5 - 8
още »
grade 9 - 12
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
price negotiable

Painting lessons and courses

Candidates high school
grade 1 - 4
grade 5 - 8
още »
9 - 12 years
13 - 16 years
price negotiable
Additional information and experience за Школа "Пипита"

МАТЕМАТИКА

Групови и индивидуални занимания за ученици от 4-ти до 12-ти клас. Подготовата е съобразена с последните изисквания на МОН за съответния клас. Работа в малки групи с индивидуален подход за постигане на максимален резултат.

 

РИСУВАНЕ

Уроци по рисуване за деца. Изкуството стимулира децата да мислят визуално и да изразяват свои идеи по уникален начин. Това развива тяхната креативност и въображение, което е от съществено значение за техния интелектуален и емоционален растеж.

 

Рисуване за деца от 6 до 10 години

Основи на рисуването, изучаване на различни техники, запознаване с основните изразни средства на рисуването като цвят, линия, форма, и различните материали, подготовка за участие на конкурси за детска рисунка. Този курс е подходящ за всичко дете, което обича да рисува и иска да го прави с голям замах. 

 

 

Рисуване за деца от 10 до 14 години

Основи на перспективата и цветознанието, задълбочено запознание на материалите и техниките, изучаване на основните течения и историческото развитие на изобразителното изкуство, основи на дигиталното рисуване, подготовка за участие в конкурси. 

 

 

Подготовка за кандидатстване след 7ми клас

Групово или индивидуално по специално изготвен график. Индивидуална програма, съобразена с нивото и нуждите на ученика.

 

Изпрати съобщение
до Школа "Пипита"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ