verified

Северина Е. Tutor

Стара Загора, България
--- Здравейте на всички! В момента нямам времева възможност да преподавам допълнително. Извинете ме за неудобството. Желая Ви всичко най-добро! ---Преподавам книжовен турски език на хора с/без основа по езика. Бакалавър съм по лингвистика с два чужди езика - английски и турски, които владея свободно. Специализирала съм в Турция, където живея и понастоящем. Преподавала съм английски на деца от 2-8 клас, както и български език на чужденци с майчин турски език.
Place:
Online
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Spanish
Turkish
Experience:
from 1 to 4 years
Profile is:
Views: 4106 times
Visitors: 1515
Last online: 02.01.24
Преподава по Teaching Price

Turkish lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
1 - 4 years
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
price negotiable
Extra skills на Северина Е.
Homeworks
Education City Specialty Degree Class
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" Пловдив Приложна лингвистика с английски и турски език Бакалавър 2014
Additional information and experience за Северина Е.

По време на обучението ми в Пловдивски университет и университета "Айдън" в Истанбул съм имала честта да черпя от опита и знанията на известни академици като проф. Иван Добрев (тюрколог), проф. Гюняй Караач и проф. Туайип Каракаш, които допринесоха до бих казала пълното ми овладаване на книжовния турски език и до възможността да предам тези ценни знания занапред, на моите ученици, в най-чистата им и правилна форма и цялата красота на езика, за което им благодаря от все сърце.

 

Професионално се занимавам с преводи с английски и турски език, а от 2015 година и с преподаване на английски език в основно училище, като имам педагогически опит и с малки деца.

 

Турският език е коренно различен по структура от българския. Ето защо усвояването му с помощта на добре запознат с особеностите и наличните разлики между двата езика е строго препоръчително. Факт е, че в родния ни български език ние употребяваме хиляди турцизми, което може да ни подлъже, че можем да общуваме правилно, имайки цялото това лексикално богатство. Истината е, че турцизмите, подобно на говорения на територията на страната турски език, се използват със значения, които в съвременния турски не са актуални и могат да доведат до комико-трагични ситуации.

 

Защо да учим турски език? Поради географската близост и засилените икономически и търговски връзки между България и Турция, става все по-наложително познаването поне на основно ниво на езика на нашата съседка, било то за бизнес, образование или лични нужди.

 

Всеки език отваря врати- не се страхувайте да преминете и през тази! Свържете се с мен за повече информация: през седмицата приемам обаждания от 14:30 до 20:00 ч. 

Изпрати съобщение
до Северина Е.
Докладвай нередност

Подобни профили
3.1
image
Елис А.
Tutor by Turkish
Стара Загора
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ