verified
plus

Радостина Т. Child doctor

Пловдив, България
Като психолог-консултант в Пловдив, аз съм на Ваше разположение, за да Ви подпомагам, когато търсите решение при различни житейски въпроси и ситуации, които Ви затрудняват. Моята роля е да Ви насоча и подпомогна при разрешаването на даден проблем, за постигането на поставена цел, когато се чувствате неуверени, разколебани, раздвоени в себе си, за които са Ви нужни страничен поглед и насоки - как да използвате личните си ресурси и възможности, за да се справите с успех.
Teaching language:
Bulgarian
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 4579 times
Visitors: 1766
Last online: 02.04.22
Консултации или психотерапия For Price

Counseling Psychology

5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
още »
17 - 20 years
Over 20 years
Students
40 lv.
60min.

Child psychology

5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
още »
17 - 20 years
Over 20 years
Students
40 lv.
60min.

School psychology

5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
още »
17 - 20 years
Over 20 years
Students
40 lv.
60min.
Extra skills на Радостина Т.
Psychotherapist
Education City Specialty Degree Class
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Консултативна психология Магистър
Additional information and experience за Радостина Т.

Поставям силен акцент върху промяната, основана не само на интелектуалното разбиране на причините защо така се чувстваме, но и върху повторното преживяване и непосредствено осъзнаване на болезнените аспекти и взаимоотношения в живота ни.

 

Когато в осъзнаването включим и чувствата/ преживяванията, търсената промяна обхваща не само нивото на ума, но пуска корени и в по-дълбоките пластове на психичния ни живот, които по-трудно се поддават на съзнателен контрол. 

 

Знам също така, че за да бъде тази промяна пълна, нашият ум с неговата способност да разбира и да се учи от опита, също трябва да бъде подхранен – затова използвам в работата си като добър психотерапевт в Пловдив и елементи на краткосрочната психотерапия, лого-терапията, когнитивната и поведенческата психотерапия. 

 

Основното според мен е искреното отношение на едно човешко същество към друго човешко същество, основано на безусловното му разбиране и приемане. Има възможност и за онлайн консултации в удобно за вас време.

Изпрати съобщение
до Радостина Т.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ