verified
plus

Радослав К. Tutor

София, България
Казвам се Радослав К. и по професия съм учител и преводач по китайски и английски език, а в свободното си време се занимавам с озвучаване. Завършил съм специалност Приложна лингвистика към ВТУ. Като учител имам опит с преподаване на деца от всякаква възраст, а също и с възрастни хора.
Place:
Online
Teaching language:
English
Bulgarian
Chinese
Profile is:
Views: 1922 times
Visitors: 672
Last online: 04.12.23
Преподава по Teaching Price

Chinese lessons and courses

9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
още »
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
25 lv.
45min.
Education City Specialty Degree Class
ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" Велико Търново Приложна лингвистика Бакалавър 2020
Additional information and experience за Радослав К.

- Имам едногодишен опит с преподаване на английски език на деца до 12 г. в Китай, и над две години опит като учител по китайски език в училища във Велико Търново ( тел: *** уч. г.) и Търговище ( тел: *** уч. г.).

 

- Успях да съчетая успешно изучаването на езиците и в сферата на английският и китайският дублаж имам престижни постижения, сред които са участия и победи в престижни състезания и конкурси в България и по света, сред които са Първо място на състезание „Китайски езиков мост” (на територията на България) през Април, 2019г, спечелен с дублаж на китайски филм, след което представям България на китайска територия през лятото на същата година. 
- Също през 2019-та година участвах в най-престижното състезание за дублаж на китайски филми за чужденци в света и бях избран от над 700 кандидата, заедно с още 16 човека от цял свят, да участвам на финала, където се класирах на 3-то място.
- През Януари, 2021-ва година участвах в състезанието за дублаж на филми към Китайски културен център в София, където спечелих първо място в категория „Китайски език”, а видеото ми в категория ‘’Английски език” беше специално отличено
- През Юни, 2021 г. записах учебник по БЕЛ за чужденци, който бе издаден от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”.

Изпрати съобщение
до Радослав К.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ