verified
plus

Работилница "Творци" Academy

София, България
Усвояване на английски език под формата на забавни игри и песни? Да, възможно е! С много щастие и вълнение Ви съощаваме, че нашето място създадено с любов и грижа към децата, предлага на Вашите малчугани бързо и ефективно да усвоят английски език ЗАБАВЛЯВАЙКИ СЕ! Нямаме търпение да играем и учим заедно! Искаш да научиш много нови песнички? Да четеш и пишеш от ранна възраст на английски език? Заповядай при нас!
Teaching language:
English
Profile is:
Views: 833 times
Visitors: 463
Last online: 14.09.20
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Preschool
1 - 4 years
5 - 8 years
price negotiable
Additional information and experience за Работилница "Творци"

Децата изучават и усвояват английски език с помощта на фонетичната система Jolly Phonics. Нашите сертифицирани преподаватели имат индивидуален подход към всяко дете. Работим в малки групи до 7 деца.

 

Jolly Phonics за деца 5-7 години

Обучението се извършва от квалифициран преподавател с опит по метода Jolly Phonics. Jolly Phonics е забавен и фокусиран върху детското лингвистично развитие метод за преподаване на четене и писане. Този синтетичен метод предлага мулти-сензорен подход в преподаването на звуковете, като всеки от тях се въвежда чрез кратка приказка, действие и песен.

Емфазата се поставя върху фонологичното осъзнаване - звуковете се изучават в специфична последователност (като не следват азбучния ред) и са разделени в седем групи.

Всеки звук се изучава чрез кратка приказка и движение, които кореспондират със съответния звук, за да активират всички сетива Кратки текстове на песни, прости мелодии и много движение!  

 

За да бъде завършено целостта на обучителния процес в тази система децата започват да се ограмотяват поетапно от 3-4 годишна възраст. Jolly English е именно тази първа стъпка от ранното чуждоезиково обучение. Най-малките ученици биват въвлечени в забавни истории с пъпет кукли и пеещи химикалки. Фонетичните звукове биват представени в същата последователност както в Jolly Phonics.

Курсовете се състоят от 7 на брой различни модула. Децата могат да достигнат очакваните резултати при покриване на поне 80%от модулите.
В края на курса децата ще могат да четат и пишат думи на английски език (самостоятелно).
Продължителността на курса е от месец Октомври до месец Юни (с готовност за преминаване към онлайн форма на обучение, ако обстоятелствата го налагат).

Курсът се провежда събота и неделя от 10:30 до 11:45 с 15 минути почивка.
Таксата е за един календарен месец.
Всички проявили интерес могат да се запишат за първо безплатно посещение (еднократно).
В таксата на влиза цената на учебните помагала.
*такса за един календарен месец- 170лв.

Gallery на Работилница "Творци"
Работилница
Работилница
Работилница
Работилница
Работилница
Работилница

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Работилница "Творци"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ