verified

Ясена С. Tutor

София, България
Свободно място в курса за 6 клас по математика. Уроците се провеждат в спокойна атмосфера в слънчева зала в група от 4 деца. Групата е достатъчно малка, за да може да се подходи индивидуално към всеки ученик. Цената на месец е 220лв и включва 24 учебни часа, разпределени 2 пъти в седмицата по 3 учебни часа понеделник и четвъртък от 14.00ч до 16.15ч. Курса стартира от 03.01.2023г.
Place:
Online
In teacher's house
Public place
Teaching language:
Bulgarian
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 2364 times
Visitors: 1062
Last online: 12.04.24
Преподава по Teaching Price

Maths lessons and courses

Candidates high school
grade 5 - 8
9 - 12 years
още »
13 - 16 years
25 lv.
45min.

Maths lessons and courses

Graduates - Exams
grade 9 - 12
17 - 20 years
35 lv.
45min.
Extra skills на Ясена С.
Homeworks
Education City Specialty Degree Class
СУ "Св. Климент Охридски" София СДК Учител по математика -
НБУ София Счетоводство Магистър
УНСС София Макроикономика Бакалавър
Математическа гимназия Видин Математика Гимназия
Additional information and experience за Ясена С.

Освен групови занимания, предлагам и индивидуални уроци. Те са подходящи за ученици, които имат затруднение с новия материал. Обикновено това затруднение e следствие на пропуснати знания от предходни години. В работата си с ученика се опитвам да разбера, къде точно е пропуска, за да го наваксаме. Математиката е такава наука, че не можеш да си научиш "урока за утре"- винаги са нужни и предходни знания, като основа на която да стъпиш за да продължиш нагоре. В индивидуалнито уроци правим точно това, запълваме пукнатините или понякога цели дупки в основата и чак след това градим на горе, в противен случй всичко ще се срути. След като с някой ученик след индивидуални уроци изградим достатъчно здрава основа - препоръчвам ученика да мине в гупови упражнения, тяхното предимство е , че учениците са вече стъпили на еднаква достатъчно добра основа в знанията си и в среда на конкуренция и леко състезание се стимулират да решават все повече и по-бързо здачите. Интензивните курсове преди матура са много подходящи за седмокласниците. Всекидневната ангажираност с математиката, кара мозъка им да прави много по бързо асоциации, комбинации и да изгражда логични връзки. Групите са от по 4 човека - преценявам че това е оптималния вариант, хем да има интрига "кой ще реши първи" хем да не са много за да не стане "бърборилня".

Ако искате детето ви да почуства математиката, като нещо забавно, интересно и вълнуващо - свържете се с мен. Гарантирам, че след като си запълни пропуските, защото те правят нещата да са трудни, само ще прояви желание да решава и ще идва с желание на уроците.

Gallery на Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.
Ясена С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Ясена С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ