verified
plus

Обучителен център "Проджект Лаб" Academy

София, България
МОДЕРНО ПРОСТРАНСТВО ЗА ИДЕИ, СРЕЩИ, ИЗКУСТВО, ОБУЧЕНИЯ, КОНФЕРЕНЦИИ!
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 2157 times
Visitors: 818
Last online: 27.06.17
Преподава по Teaching Price

Coaching

Over 20 years
Students
Adults
още »
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
20 lv.
60min.
Extra skills на Обучителен център "Проджект Лаб"
With a coffee
Additional information and experience за Обучителен център "Проджект Лаб"

В Проджект Лаб се провеждат обучения и консултации за всички организации и фирми, като се фокусираме върху техните конкретни нужди и проблеми.

Обученията са насочени към усъвършенстване потенциала на участниците и развитие на необходимите знания, умения и компетентности.

 

УМЕНИЯ ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ.

За всички, които трябва да придобият умения за създаване и представяне на въздействаща презентация пред клиенти, колеги, директорски бордове, медии и друга аудитория. Как да изнасяте ефективни и убедителни презентации е много важно умение за съвременния мениджър и необходимо условие за израстване в кариерата на всички равнища в успешната компания.

С това обучение ще научите как да впечатлите вашата аудитория, как да задържите вниманието и да постигнете желаното от вас въздействие.

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТНИЯ РИСК.

Курсът има за цел да осигури придобиване на практически знания и умения за оценка и управление на риска при управление на проекти. Управлението на проектния риск е една от най-съществените и значими дейности от управлението на проекти, оказваща влияние върху тяхната цялостна реализация.

Курсът е подходящ за тези, които се са свързани с управлението на проекти, както и за тези, които биха искали да се работят в сферата на управлението на проекти, собственици и управители на фирми.

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ.

Това обучение ви помага да развиете уменията, необходими за съвременните високи и разнообразни изисквания в модерното управление на проекти. Успешното управление на проекти днес включва повишена нужда от качество, навременна доставка, стриктно спазване на бюджета и изискваните регулаторни контроли.

Ние ви помагаме да разберете и да получите практически опит за начина на управление на всеки един етап от жизнения цикъл на проекта, за да постигнете тези цели.

Gallery на Обучителен център "Проджект Лаб"
Обучителен център
Обучителен център
Обучителен център
Обучителен център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Обучителен център "Проджект Лаб"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ