verified
plus

Образователен център "Елфидия" Със Сертификати / Лицензи Academy

София, България
Добре дошли в Образователен център "ЕЛФИДИЯ", който гарантира качествено обучение по английски език, индивидуално или в група от 4 до 10 курсиста. Тук ще попаднете на компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове за деца, ученици и възрастни, подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж, с които се покрива признатия международен стандарт според Общата европейска езикова рамка.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 748 times
Visitors: 429
Last online: 15.08.19
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
1 - 4 years
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable
Сертификати, лицензи и грамоти на Образователен център "Елфидия"
Образователен център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Additional information and experience за Образователен център "Елфидия"

Възникването на все по-голямата необходимост от владеене на чужд език и  нарастването на интереса на обществеността към ранното чуждоезиково обучение, доведоха до идеята за провеждане на занимателен английски език за деца още от детската  градина.

 

През 1994 година Езикова школа " ***** ", сформирана от няколко млади и амбициозни преподаватели, разработи програма за обучение на деца от 1 ОДЗ, 65 ЦДГ и 119 ЦДГ. Чрез героите на чудни приказки, атрактивни игри и весели песнички децата бързо и неусетно усвояваха думи и изрази на английски език.

 

През учебната1995/96 година се сформира първата група от първокласници в ученически курс.

 

През лятото на 2004 година екипът на школата разработи за всяка възрастова група учебна програма за обучение по английски език по модули, съответстващи на всички нива според Общата европейска езикова рамка. Програмата е одобрена от НАППО към МС с експертен доклад на десугестопедичен център "Лозанов 4".

 

През 2005 година бяха подготвени първите ученици, които успешно положиха изпит за придобиване на международно признатите и с безсрочна валидност сертификати на Кеймбридж. От тогава, всяка година, нашите курсисти се явяват на организирани от Британски съвет изпити, за да покажат своите знания и езикови умения.

 

През 2008 година Езикова школа " ***** ", която се наложи с дългогодишния си опит и усърдна работа, прерасна в Образователен център "ЕЛФИДИЯ" с екип, състоящ се от високообразовани и квалифицирани учители, преминали специализирано обучение и усъвършенствали своите умения в професионални курсове и семинари.

 

Благодарение на показаните отлични резултати на нашите курсисти през 2010 година Образователен център "ЕЛФИДИЯ" бе официално сертифициран от Cambridge ESOL Centre, като център за подготовка на кандидати за Cambridge ESOL Examinations.

Gallery на Образователен център "Елфидия"
Образователен център
Образователен център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Образователен център "Елфидия"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ