Register
5.0
image
0895 500 602
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Образователен център Мелиус Course, academy

бул. „Александър Малинов“ 79А , 1712 София, България map
В близост до Lidl, TopFit, хотел Grami
0895 500 602
Образователен център "Мелиус" е специализиран в подготовката на учениците от 6-ти и 7-ми клас, на които предстои да държат матура (НВО) по български език и литература, както и в езиковото обучение по английски език за всякакви възрасти.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 1684 times
Visitors: 880
Last online: 12.11.19
I teach Teaching Price

Bulgarian language lessons

още »
price negotiable

Literature lessons

още »
price negotiable

English lessons

още »
price negotiable
Extra skills на Образователен център Мелиус
Additional information and experience за Образователен център Мелиус

Образователен център „Мелиус“ е специализиран в подготовката на учениците от 6-ти и 7-ми клас, на които предстои да държат матура (НВО) по български език и литература, както и в езиковото обучение по английски език за всякакви възрасти. Офисът ни в Младост 4, на бул. Александър Малинов 79А, е модерно оборудван и предлага чудесни условия за провеждане на часовете. Работата се осъществява посредством нови и адаптирани учебни системи, които покриват изцяло изискванията на външните оценявания и изпитите за сертификати. Интерактивното обучение и богатият набор от материали, с които центърът разполага, гарантират бързо и дълготрайно усвояване на новите знания. Предлагаме  индивидуално обучение, в което заедно решаваме как да разпределим закупените от Вас часове. Друг огромен плюс е, че разполагате с цялото внимание на Вашия учител! 

     Индивидуалното обучение е специфична форма на обучение, която осигурява максимална концентрация на ученика и гарантира ефективното усвояване на знанията. Ако мислите, че детето Ви няма да се интегрира в групата, или работи с различно темпо от колективното, то индивидуалното обучение е правилният избор за Вас! Друг плюс на тази форма е, че можем заедно да определим броя часове на седмица спрямо темпото на работа. Така разполагате изцяло с вниманието на учителя, който адаптира материала според спецификите на ученика. Предлагаме различни пакети с брой часове, което разширява възможностите Ви за избор. Ако имате нужда от професионален съвет относно необходимия хорариум или имате въпроси, свързани със самата форма на обучение – свържете се с нас.

Ние работим за Вашето спокойствие и за успеха на учениците си!

     Свържете се с нас чрез формата за Online записвания на сайта ни - www.ecmelius.com, или ни потърсете чрез дадените контакти, за да запазите мястото си в Образователен център Мелиус!

Позволете на децата си да съградят стабилни основи за своето бъдеще и не забравяйте, че инвестицията в знания винаги е с най-добрата лихва!

За повече информация - разгледайте сайта ни www.ecmelius.com и ни потърсете на телефон 0895 500 602. 

 

Изпрати съобщение
до Образователен център Мелиус
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ