verified
plus

Николина Ч. Tutor

София, България
Здравейте, казвам се Николина Ч. и през 2021 завърших Warwick Business School, Univeristy of Warwick, университет класиран в топ 3 на британските бизнес университети в ранклистата на Financial Times, където завърших Мениджмънт с Финанси. Възпитаничка съм на СМГ, немската паралелка, която от десетилетие е паралелката с най-висок бал за прием на гимназисти в страната. С удоволствие ще помогна на всеки, който има затруднения и иска да се доусъвършенства в сферата на Математиката.
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
Experience:
from 1 to 4 years
Profile is:
Views: 2172 times
Visitors: 1148
Last online: 22.04.24
Преподава по Teaching Price

Maths lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
grade 1 - 4
още »
grade 5 - 8
grade 9 - 12
30 lv.
45min.
Education City Specialty Degree Class
University of Warwick, United Kingdom Coventry Мениджмънт с Финанси Бакалавър 2021
Софийска Математическа Гимназия "Паисий Хилендарски" София Гимназия 2018
Additional information and experience за Николина Ч.

Здравейте, занимавам се с математика от изключително ранна дестка възраст. Възпитаник съм на Софийската математическа гимназия (СМГ) от 5 клас, а през 2013-та година бях приета в немската паралелка на СМГ, която от десетилетие е паралелката с най-висок бал за прием на гимназисти в страната. През 2018 завърших с диплома Отличен 5.94. След гимназията заминах за Англия, където започнах висшето си образование в един от най-реномираните европейски университети - University of Warwick, в департаманета Warwick Business School, който тази година е в топ 3 на британските бизнес униерситети и в топ 15 на европейските такива.

  

Образованието ми в Англия ми разкри силата на математиката и колко есенциална е тя в бизнеса. Смятам, че именно това ме прави добър учител - успявам да обясня света на математиката през призмата на ежедневния живот и правя материала лесно смилаем и разбираем. 

 

Започнах да се занимавам с преподаване още в 10ти клас, когато започнах да помагам на ученици с домашни и контролни и подготовката за такива. Вече една година активно се занимавам с подготовката на ученици по математика и подготвка за националното външно оценяване след 7ми клас. Имам опит и с подготовка на ученици за матурите в 10ти и 12ти клас. Имайки предвид това, че скоро звърших гимназия, смятам, че лесно успявам да се сближа с учениците, защото до скоро съм била "от другата страна на барикадата".

 

От натрупания опит смятам, че е най-добре заниманията да бъдат с продължителност поне 80 минути, като за повечето ученици е задължително да имат почивка от 10 минути по средата на урока - тоест час и половина общо. Цената е 30 лв/40 минути - тоест едно занятие е на цена 60лв . Занятията могат да се провеждат по предпочитание на клиента - онлайн или на място. Разполагам с нужната техника и техническа грамотност уроците да бъдат провеждани пълноценно онлайн чрез платформите Google Meet/Zoom/Skype и др. 

 

Ако имате интерес да работим заедно или имате въпроси, не се колебайте да се свържете с мен

 

Поздрави!

 

Николина Ч. 

Изпрати съобщение
до Николина Ч.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ