gold
verified
plus

Надежда Миланова Tutor

София, България map
Моята страст винаги е била преподаването, а през 2016 г. успях да превърна хобито си в професия. Завърших магистърска степен "Методика на чуждоезиковото обучение" и оттогава преподавам немски език под формата на индивидуални уроци. Образованието и опитът ми позволяват бързото и лесно намиране на най-подходящия за Вас метод при изучаването на немски език и най-ефективния начин за достигане на целите Ви.
Place:
Online
Teaching language:
English
Bulgarian
German
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 647 times
Visitors: 528
Last online: 27.04.24
Преподава по Teaching Price

German lessons and courses

Candidates high school
grade 5 - 8
grade 9 - 12
още »
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
35 lv.
60min.
Education City Specialty Degree Class
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Методика на чуждоезиковото обучение Магистър 2018
Additional information and experience за Надежда Миланова

Към момента предлагам на своите ученици индивидуално обучение по немски език, обхващащо нива A1 - B1 от Общата европейска езикова рамка и провеждам подготовка за следните сертификати (младежи и възрастни): GOETHE-ZERTIFIKAT A1, GOETHE-ZERTIFIKAT A2 и GOETHE-ZERTIFIKAT B1.

Първа среща: По време на първата ни среща заедно ще установим Вашето ниво на владеене на немски език, както и Вашите цели, желания и време, с което разполагате за тяхното достигане. Съчетанието от методики, с които работя, позволява откриването на най-правилната за Вас такава, благодарение на което максимално бързо, лесно и ефективно да постигнете желаните от Вас цели. 

Граматика и лексика: Независимо дали при изучаването на нови думи, или при усвояването на нова граматика, ще Ви предложа разнообразие от методи, с които това да се случва неусетно, но същевременно с това резултатно. Ще обсъдим и различни информационни канали и приложения, с които може да допълвате и развивате знанията си.

Разговорен немски: Заедно ще подберем подходящи за Вас теми, свързани с Вашите интереси, хобита и занимания, за да може да наблегнем върху интересни и ползотворни за Вас разговори, които да Ви позволят да се чувствате уверени и спокойни при употребата на езика.

По време на обучението ще получавате многообразие от допълнителни материали, които да Ви помогнат за ефективното и бързо усвояване на нови знания.

След приключване на всяко ниво ще провеждаме обобщаващ тест, с който ще установим дали необходимият материал е усвоен и дали може да бъде прилаган ефективно.

Също така по време на цялото обучение ще получавате непрестанна обратна връзка от мен за Вашия напредък и възможностите за бъдещето Ви развитие.

Изпрати съобщение
до Надежда Миланова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ