Топ 7 дни
gold
verified
plus

Михаил Тодоров Tutor

ул. „Св. Св. Кирил и Методий 27, 1202 София, България map
входът е съседно на Jazz club, срещу магазинчето на Кирил и Методий и Раковски
https://matemachitel.online
Аз съм Михаил Тодоров и съм съосновател и преподавател в МатемачителБГ. От ранна детска възраст имам страст към математиката и считам, че именно тя е била ключова за моето развитие в професионален и житейски план. Искам да дам на учениците, това което ми е било дадено на мен и да съм източник на нужната насока и помощ за успех във всяко начинание.
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 46 times
Visitors: 31
Last online: 17.09.24
Преподава по Teaching Price

Maths lessons and courses

NEA
Candidates high school
Graduates - Exams
още »
Candidate students
grade 5 - 8
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Beginners
Mid level
Advanced
price negotiable
Extra skills на Михаил Тодоров
Homeworks
Education City Specialty Degree Class
University of Glasgow Glasgow Engineering Магистър 2022
Additional information and experience за Михаил Тодоров

Целта на МатемачителБГ е да покаже на децата, че математиката може да бъде полезна и приятна, и че чрез нея човек да постигне успех в множество сфери на живота. Поради тази причина като учител и съосновател на Матемачител, мечтата ми е чрез личен опит да докажа на децата, че математика е приложима и разбираема наука и позволява широко развитие в живота - тя дава на учениците крилата и опита да летят, а те могат сами да изберат къде да ги отведе това. 

Екипът на школата ни се състои от млади и амбициозни преподаватели, всеки с успешна кариера в различни направления (Инженерство, Дизайн, Софтуер и Педагогика) - това са част от причините, които ни позволяват да сме ефективни в комуникацията си с учениците и да им позволим да разберат ползите от знанието и с течение на времето да се превърнем в техни ментори. 

Личните ми амбиции в сферата на образователната математика са подготовка на ученици от 2-ви до 12-ти клас по състезателна математика, като през годините съм подготвял редица медалисти и успешни състезатели. Разбира се, школата ни не се фокусира само върху най-амбициозните деца, а осигурява достъпно и ефективно образование и за ученици, които искат да допълнят знанията си в училище. Матемачител е за всеки, защото математиката не трябва да е мъчение за никого!

Изпрати съобщение
до Михаил Тодоров
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ