verified

Малвина К. Tutor

Варна, България
Учител съм с опит по английски език вече близо 7 години. Преподавала съм в различни учебни центрове във Варна, където се занимавах с деца и възрастни- индивидуално и в група. Водила съм и частни уроци също така в домашна обстановка. От началото на пандемията уроците ми са онлайн. Първият час е пробен и е безплатен! След този час, ако ученика реши, че този начин на обучение е подходящ за него, може да продължим, като часовете се заплащат.
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
Experience:
from 1 to 4 years
Profile is:
Views: 6411 times
Visitors: 2821
Last online: 13.05.24
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
още »
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
18 lv.
45min.

Maths lessons and courses

grade 1 - 4
5 - 8 years
9 - 12 years
18 lv.
45min.

Bulgarian language lessons and courses

grade 1 - 4
5 - 8 years
9 - 12 years
18 lv.
45min.
Extra skills на Малвина К.
Homeworks
Additional information and experience за Малвина К.

  В часовете ни се съобразявам с необходимостта от изучаване на език на всеки един ученик и изготвям план-график, който следваме отново според Вашето свободно време. В месеца организирам също така безплатни часове с учениците, на които преподавам, като целта е да се правят повече упражнения и заедно да преодоляваме езиковата бариера при говорене. По време на обучението си, ученикът ще има достъп до учебни материали, предвид нивото на езика, което е достигнал, както и ще има възможност да възстанови ученото от училище през годината. Онлайн игрите на английски език са също много забавна част в нашата подготовка! За онлайн обученията използваме лесни платформи, които позволяват аудио и видео връзка- Скайп, Вайбър или Зоом. За повече информация, може да ме потърсите на телефон тел: *** . Желая на всички ви лято, изпълнено със слънце, смях, игри и забавления! :)

Gallery на Малвина К.
Малвина К.
Малвина К.
Малвина К.
Малвина К.
Малвина К.
Малвина К.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Малвина К.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ