platinum
verified
plus

Красимир Киров Със Сертификати / Лицензи Tutor

Велико Търново, България map
онлайн
https://transformyourlife.me
**Добрият учител винаги трябва да работи за да стане излишен, а не незаменим.** Като Holistic Life Coach, Neurolanguage Coach®, Учител и НЛП Мастър Практик мога да предложа интересна комбинация от знания и умения, които ще Ви помогнат не само да подобрите езиковите си умения, но и да станете по-уверени в себе си, и ще Ви позволят да разкриете пълния си потенциал. БЕЗПЛАТНИ първа коучинг сесия/урок за запознаване, определяне на целите и нуждите, съставяне на индивидуален план за обучение/личностно развитие.
Place:
Online
Teaching language:
English
Bulgarian
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 5488 times
Visitors: 2095
Last online: 28.03.24
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

grade 9 - 12
13 - 16 years
17 - 20 years
още »
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
30 lv.
60min.

Coaching

Over 20 years
Students
Adults
60 lv.
60min.

Personal development Classes

Over 20 years
Students
Adults
60 lv.
60min.
Education City Specialty Degree Class
Технически Университет Варна Индустриален Мениджмънт Магистър
ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий" Велико Търново Учител по Английски Език -
Accreditat/Magic Ears TESOL Web-Based Training Advanced Certificate in Teaching English /TESOL/ -
НЛП България София Лицензиран Мастър Практик по Невро-Лингвистично Програмиране - The Society of NLP Accredited
Efficient Language Coaching Spain Certified and Accredited Neurolanguage Coach® - Certified by ELC and Accredited by the ICF
Transformation Academy USA Certified Master Life Coach -
Noble Manhattan Coaching UK Advanced Practitioner Coach Diploma - IAPC&M-Level 7, IRCM, and ILM Accredited
MindBodyFood Institute Australia Certified Holistic Life Coach Practitioner - CMA, ACCPH, IPHM, and IICT Accredited
Сертификати, лицензи и грамоти на Красимир Киров
Additional information and experience за Красимир Киров

"Добрият учител, както и добрият коуч, винаги трябва да работи за да стане излишен, а не незаменим."

"The good teacher as the good coach must always be working to become redundant, not indispensable."

 

Аз съм сертифициран и акредитиран Neurolanguage Coach® (сертифициран от Efficient Language Coaching и акредитиран от Международната Федерация по Коучинг ICF)  - иновативен подход за изучаване на чужди езици обхващащ преподаване, коучинг и невронаука.

 

Той съчетава принципите, структурата и стандартите на професионалния коучинг с принципите на невронауката, емоционалната интелигентност и психологията – адаптиране на процеса на обучение, за да бъде подходящ за мозъка и персонализиран за обучаемите, помагайки им да усвоят езика по лесен и приятен начин.

 

Какво получавате:

 

>>>   най-добрите практики от коучинга - поставяне на цели/действия въз основа на вашите нужди (SMART цели, за да сте сигурни, че постоянно се подобрявате; редовен преглед на целите и конструктивна обратна връзка; мотивация; ангажираност); коучинг чрез емоционални реакции и преодоляване на блокажи свързани с езика; винаги се чувствате спокойни и уверени поради подходящи за мозъка разговори, размишления, самоосъзнаване.

 

>>>   от невронауката - персонализирана учебна програма, която отговаря на вашия уникален стил на учене; модели 3Ms, 5Cs, PACT PQC, PROGRESS и др., за да ви помогнат да си подобрявате езика и да видите осезаеми резултати; активиране на различните части на мозъка ви. 

 

>>>   с индивидуалния ти план на обучение, който ще изработим заедно, и всички техники, които ще научиш, ще контролираш напълно обучението си!

 

Всичко това прави ученето лесно и приятно, ефективно по отношение на време/разходи, и с дългосрочен ефект!

  

При обучението използвам съвременни и иновативни методи за обучение, техники от НЛП и Лайф Коучинга, които ще Ви помогнат да постигнете целите си като научите английски по-лесно и по-бързо. Всеки човек учи по различен начин, затова ще открием най-ефективният за Вас и ще Ви помогна да адаптирате мисленето си за успешно усвояване и използване на английски език.

 

Предлагам индивидуални уроци според целите на обучаемите, разполагам с голям обем автентични, съвременни, и интерактивни учебни материали /безплатни/ по различни теми.

  

Първият урок за запознаване, определяне на целите и нуждите на обучаемите, и съставяне на план-график за обучение е БЕЗПЛАТЕН. Възможност за фиксиран и гъвкав график.

 

Цена за индивидуален урок 60 минути - 30 лв.

 

Цена за урок в група от двама 60 минути - 45 лв.

 

Отстъпка при заплащане на пакет от 20 уроka.

 

Отмяна / пренасрочване на урок - минимум 24 часа предварително.

 

За всички обучаеми, подарък електронна книга "365 days to your fluency", написана от мен.

 

 **********************************

 

Личностно Развитие / Житейски Коучинг

  

Коучингът ще Ви помогне да намерите правилния път в живота, да постигнете балансиран и удовлетворителен живот в съответствие с Вашите ценности, за да разкриете пълния си потенциал в личен и професионален план.

Коучингът може да Ви донесе разнообразни ползи: 

 

>>>   Постигане на баланс в живота

>>>   Поставяне и постигане на цели в различни области от живота

>>>   Вземане на решения

>>>   Разширяване на възможностите за лично и професионално развитие

>>>   Повишаване на самочувствието

>>>   Разкриване на ключови ценности и ограничаващи вярвания

>>>   Подобрения на здравето и физическата форма

>>>   Подобряване на уменията за общуване, семейни и работни взаимоотношения

 

В коучинг сесиите създавам безопаснa и сигурна среда, където никой не Ви съди, за да се чувствате истински изслушани. Среда, в която е нормално и безопасно да разкриете какво Ви спира да сте истински себе си, като изследвате ценностите и убежденията си. Среда, в която можете да споделите своите идеи, следващи стъпки и цели, така че да имате възможност да се развивате в желаната посока.

  

Като Лайф Коуч и НЛП Мастър Практик моята цел е да давам възможност на клиентите си и да ги напътствам по пътя им към по-истински, смислен и целенасочен живот. Прилагам цялостен подход, който обхваща всички аспекти на живота - личен, професионален и емоционален. Философията ми за Лайф Коучинг се фокусира върху това да давам възможност на хората да станат архитекти на своя живот, като правят съзнателни и информирани избори, които съответстват на тяхната автентична същност и водят до пълноценен и целеустремен/целенасочен живот.

 

Основните ми коучинг принципи включват себепознание и осъзнаване, поставяне на значими цели и предприемане на действия, развиване на нагласа за растеж и гъвкавост, автентичен живот в съответствие с основните ценности, поддържане на баланс и благополучие, насърчаване на ефективната комуникация и взаимоотношения, поемане на отговорност и проследяване на напредъка, непрекъснатото развитие и учене, отбелязване на успехите, и приемане и адаптиране към промените. Чрез този процес на себепознание, израстване и автентичност клиентите могат да разгърнат пълния си потенциал и да водят истински вълнуващ и удовлетворителен живот.

  

Ако искате да се докоснете и изживеете проникновен и въздействащ коучинг разговор, свържете се с мен и аз ще Ви предложа безплатна коучинг сесия /90 минути/ за едно вълнуващо и променящо живота преживяване.

 

Изпрати съобщение
до Красимир Киров
Докладвай нередност

Подобни профили
4.6
image
Darren Q.
Tutor by English
Велико Търново
Изпрати Съобщение
4.4
image
Светлана А.
Tutor by English
Велико Търново
Изпрати Съобщение
4.1
image
Ванеса И.
Tutor by English
Велико Търново
Изпрати Съобщение
3.8
image
Светла С.
Tutor by English
Велико Търново
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ