Register
5.0
image
0875 321 885
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
platinum
verified
plus

Катя Иванова Tutor

ул. „Пейо К. Яворов“ 34 , 5000 Велико Търново, България map
до ВИК, бивш магазин Калоян
0875 321 885
Обичам да преподавам, да помагам, да правя живота на хората по-добър и по-хубав! Правя всичко това с много любов и отдаденост. Създавам приятна и комфортна атмосфера за учене, както и положителна нагласа, към езиците и усвояването им. Като се старая да науча всяко дете или възрастен, как да продължи усвояването и усъвършенстването на знанията самостоятелно.
Place:
Online
In teacher's house
Student's place
Teaching language:
English
Bulgarian
Italian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 1000 times
Visitors: 572
Last online: 30.05.20
I teach Teaching Price

English lessons

още »
price negotiable

Italian lessons

още »
price negotiable
Extra skills на Катя Иванова
Education City Specialty Degree Class
ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велико Търново Английска филология и учител по английски език и литература Магистър 1992
Additional information and experience за Катя Иванова

Винаги съм смятала, че моето призвание в живота е да бъда учител. Тъй като е една от най-благородните  професии. За жалост напоследък се превърна в една от най-трудните, поради редица обстоятелства. И ролята на учител съвсем не е на нужното уважение.

 

През целият си живот съм се стремила да подобрявам личните си познания и качества. И поради това непрекъснато  търся варианти за придобиване на нови знания и умения. Животът е динамичен и изисква от нас готовност за непрекъсната промяна и усъвършенстване.

 

Смятам, че благодарение на опита, който съм натрупала през живота си в различни професионални области в България и Италия, както и на познанията и личните си качества мога да бъда полезна на много деца и възрастни хора да се влюбят в изучаването на езиците и да ги овладеят до нивото, което желаят. Влагам много старание и страст в работата си, тъй като, изпитвам огромно удоволствие и удовлетворение при осъществяването на предварително поставените цели. Винаги се старая да бъда полезна на хората, с които работя. Щастлива съм когато успявам да допринеса за подобряване качеството на живот им.

 

Имам дългогодишен опит в елитни училища във Велико Търново. Работила съм с различни възрастови групи. Преподавала съм и в частни школи.

 

Работя индивидуално, според нуждите и възможностите на всеки.

 

Gallery на Катя Иванова
Изпрати съобщение
до Катя Иванова
Докладвай нередност

Подобни профили
4.8
image
Нина К.
Tutor by English
Велико Търново
Изпрати Съобщение
3.8
image
Симеон Г.
Tutor by English
Велико Търново
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ