Register
5.0
image
0888 791 599
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Юлиана Трифонова Tutor

ж.к. Хиподрума 1612, София, България map
спирка Център по Хигиена, тролей 9, 8, 2. Автобуси 102, 64, 83, 74, 204, 604, трамвай 7, 5 и ул. Иван Вазов 15 ателие Център
0888 791 599
Преподавател с опит в метода на преподаване на изобразително изкуство на студенти в рамките на докторска степен в НХА, с опит в гимназиален курс и по програма на Художествени училища със стаж в НУИИ "Илия Петров", опит в работа и методика на преподаване с по малки деца, както и програма за възрастни -любители. Помощ при изготвяне на портфолио за кандидатстване в художествени училища и университети в страната и чужбина.
Place:
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Romanian
Russian
French
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 1102 times
Visitors: 637
Last online: 05.11.19
I teach Teaching Price

Graphic arts lessons

още »
price negotiable

French lessons

още »
price negotiable

Painting lessons

още »
price negotiable

Painting lessons

още »
price negotiable
Education City Specialty Degree Class
Национална Художествена Академия София Живопис и рисуване Доктор 2009
СУ "Св. Климент Охридски" София Румънска филология Магистър 1992
Additional information and experience за Юлиана Трифонова

ЗА MEН: 

Завършила съм Национална Художествена Академия в София - бакалавър, магистър, докторска степен към Катедра Живопис. Имам втора специалност Педагогика и Методика на Изобразителното изкуство. Имам преподавателски опит  с различни възрастови групи. Познавам методиката на преподаване на изобразително изкуство, прилагам и творчески методи. Същевременно съм действащ художник. 

 

Уроците по рисуване и живопис включват задълбочено овладяване на основни умения за рисуване - натюрморт с прости и сложни предмети свързан с  формата за кандидатстване в средните художествени училища и ВУЗ, подготовка на ученици, които не са в художествени училища, както и подготовка за НХА- основи на портрет, изграждане и конструиране на човешка фигура,  знания по перспектива, симетрия, овладяване на щрих, изграждане на обем, светлосянка и тн.

 

Овладяване на умения и знания за рисуване на глава и човешка фигура-като тук се включват основни знания по анатомия за художници, бързи скици, работа с жив модел. Възможност за занимания и овладяване на умения за перспектива и  бързи скици.

 

Обладяване на различните живописни техники - акварел, темпера, пастел, акрил и маслена техника.

 

Подготовка на портфолио за кандидатстване в ВУЗ в чужбина. Подготовка по рисуване, илюстрация, живопис за ученици, които Не са в художествените училища. Подготовка по рисуване и живопис по програмата на художествените училища и паралелки.

 

Работя индивидуално според темпото и нивото на всеки ученик.

 

Рисуване, което е подходящо за заети в графичния дизайн и друг дизайн, който изисква умения по рисуване.

 

Възрастни - любители също биха могли да се включат като рисуват по желание различни теми и сюжети с цел овладяване на основни умения в рисуването и живописта

 

Група за подготовка за изпитите за средните художествени училища.Опит в преподаването по формата на изпита за средните художествени училища и гимназии.Резултати - много приети ученици.

Gallery на Юлиана Трифонова
Изпрати съобщение
до Юлиана Трифонова
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ