verified

Йосиф Й. Tutor

София, България
Научи Английски за 3 Месеца - Бързо, Лесно и Ефикасно. Работя по индивидуална система с всеки един курсист, в зависимост от неговото ниво, знания и усвояване на материала. Всякакви останали описания и обяснения за себе си или за моя професионален опит смятам за излишни. Успех на всички!
Place:
Online
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Experience:
from 5 to 10 years
Profile is:
Views: 6558 times
Visitors: 2291
Last online: 18.12.23
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Preschool
още »
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
12 lv.
45min.
Education City Specialty Degree Class
Софийски Университет Св. Климент Охридски, Bournemouth Universit София Английска филология Магистър 1991-1996
Additional information and experience за Йосиф Й.

Езикова школа ЕЗЕЛМА е насочена изцяло към индивидуалното обучение на курсисти за изучаването на чужд език. Дългогодишният ни опит категорично доказа, че индивидуалните занимания имат далеч по-голяма успеваемост и надежност при изучаването на чужд език, тъй като езиковото обучението и вниманието е насочено изцяло към конкретния курсист и не се разпилява между повече курсисти. Друго важно предимство на индивидуалните занимания е, че при тях дори елементът на притеснение, твърде типичен при изучаването на чужд език е минимилизиран, тъй като контактът е само между преподавателя и обучаващия се. При индивидуалните занимание срокът на постигане на отлични езикови умение е в пъти по-кратък, отколкото при груповите занимания, а натрупаните знания са далеч по-големи, стабилни и трайни. Индивидуалните занимания също така дават възможност да се изгради индивидуална система за нуждите на съответния курсист. Екипът ни е от висококвалифицирани преподаватели със завършена английска филология от СУ "Св. Климент Охридски" и специализации във Великобритания.

Gallery на Йосиф Й.
Йосиф Й.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Йосиф Й.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ