Register
4.8
user
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
verified
plus

Езикова школа С. Course, academy

София, България
Курсове и уроци по АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, ИСПАНСКИ, ПОРТУГАЛСКИ за всички нива в центъра на София. Онлайн обучение по английски, френски, испански, португалски. Подготовка за изпитите DELF, TCF, TCFQ, TEF, TEFAQ, IELTS, TOEFL. Подготовка за интервю за Канада, Квебек, попълване на формуляри по процедурата за емиграция. Превод на комплект документи за Квебек на специални цени. Превод на документи и специализирани текстове от/на български, английски, френски, руски. Превод от чужд на чужд език.
Place:
Online
Teaching language:
English
Bulgarian
Spanish
Portuguese
Russian
French
Profile is:
Views: 2886 times
Visitors: 1619
Last online: 16.03.20
I teach Teaching Price

English lessons

още »
price negotiable

Portuguese lessons

още »
price negotiable

French lessons

още »
price negotiable

Spanish lessons

още »
price negotiable

Bulgarian lessons

още »
price negotiable
Additional information and experience за Езикова школа С.

Първият урок в нашата езикова школа се проведе в един мразовит януарски ден през 2000 година. Оттогава не преставаме да преподаваме - приветстваме всички, които наистина искат да научат чужд език!

 Ние ви предлагаме курсове по английски, френски, испански и португалски език в малки групи, както и индивидуални уроци.

 Това означава, че в края на всеки курс нашите ученици със сигурност са получили действителни знания,  а не са приключили учебника формално. За нас това е важно! Сигурно се досещате, че колкото по-малко са хората в една група, толкова по-лесно е да се обърне внимание на всекиго. При нас темпото, начинът на преподаване и подходът могат лесно да се съгласуват спрямо обстоятелствата. Tова ни позволява да направим занятията толкова интересни, че  да научавате с удоволствие. За онези, които вече владеят езика от средно равнище нагоре, предлагаме и онлайн уроци.

 Ентусиасти сме на своето дело, но няма да ви даваме популистски  обещания, че с нас „бързо и лесно” ще научите чужд език. Днес, когато има напълно безплатни автоматични онлайн преводачи, едва ли имате нужда от курс, където се научава бързо, лесно и… криво-ляво. Естествено, това не значи, че ви предлагаме да проговорите езика след стотина години!

 Онова, към което се стремим ние, и което ви обещаваме, е действителни знания в реални срокове.

Ето какво предлагаме конкретно:

 

 

Курсове и уроци по АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, ИСПАНСКИ, ПОРТУГАЛСКИ за всички нива в центъра на София.

Възможност за ОНЛАЙН  обучение (дистанционно обучение) по английски, френски, испански, португалски за средно ниво и за напреднали.

Индвидуално обучение и курсове за двама.

Подготовка за изпитите DELF, TCF, TCFQ, TEF, TEFaQ, IELTS, TOEFL.

Подготовка за интервю при кандидатстване за емиграция в Канада, Квебек. Попълване на онлайн теста за предварителна оценка за ЕМИГРАЦИЯ в Квебек. Попълване на формуляри по процедурата за емиграция. Превод на комплект документи за Канада, Квебек на преференциални цени.

Официални ПРЕВОДИ от/на български, английски, френски, руски. Преводи на документи, специализирани (икономически, технически, медицински, договори, инструкции, описания, проекти, съдебни решения,  дипломи, удостоверения, нотариални актове, свидетелства и др.) и общи текстове. Превод на всякакъв вид текстове и документи от чужд на чужд език (от/на руски френски, английски).

Български език за чужденци. Български за турци. Учебник „Български на един дъх” (Bir nefeste bulgarca).

Изпрати съобщение
до Езикова школа С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ