verified
plus

Ема Г. Tutor

София, България
Старая се да създавам позитивна среда, в която учениците ми да придобиват увереност, да надграждат последователно знанията си и да експериментират свободно с чуждия език. Работя с всякакви възрастови групи, но опитът ми е предимно с деца в начален и прогимназиален етап. Работата с деца е това, което ми носи най-голямо удовлетворение, тъй като в процеса с децата учим и за света около нас, за различните култури, формираме знания далеч отвъд лексиката и граматиката и разчупваме иначе по-формалните занятия.
Place:
Online
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Experience:
from 1 to 4 years
Profile is:
Views: 132 times
Visitors: 109
Last online: 07.07.24
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
още »
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
35 lv.
90min.
Extra skills на Ема Г.
Homeworks
Additional information and experience за Ема Г.

На линия съм за помощ с домашни, за тестове и изпити. Усвояването на нов език обаче изисква продължителна и последователна работа, особено за затвърждаване на материала и избягването на пропуски в знанията, затова и предпочитам с учениците ми да хванем едно цяло езиково ниво и да го изядем ;) 

Също така, смятам че груповите занятия са страхотен начин за усвояване на езика, особено при децата преди гимназиален етап, които общуват помежду си по-непринудено, а често са и по-достъпни финансово за родителите. Именно затова съм отворена към формиране на групи между 3 и 8 ученика с по-ниско заплащане от стандартното за 90-минутно занятие.

Вярвам, че всеки човек трябва да има достъп до образование и отрамотяване, възможност да развие и надгради уменията си и да му бъде предоставяна подкрепа, без значение финансовите му възможности или други икономически, социални или личностни фактори. По тази причина, с удоволствие бих отделила време за безплатен урок, в случай че Вие или детето ви имате нужда от такъв, както и за сформиране на безплатни групи, като форма на допълнителна езикова помощ, веднъж в месеца. ^_^

Повече за мен:

Започнах формално да преподавам през 2021 г. в една от най-големите школи в столицата. През последната година работя само с частни ученици, а в скоро време имам намерение да продължа преподавателската си дейност в училище.

В момента се занимавам с проучване на опита и нагласите при употребата на мобилни приложения за чуждоезиково обучение. Тъй като формалното ми образование е в друга сфера, се обучавам за придобиване на TESOL сертификат - Teaching English to Speakers of Other Languages към Arizona State University.

Gallery на Ема Г.
Ема Г.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Ема Г.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ