verified
plus

Детски парти център "Onparty" Kids Corner

София, България
Организираме "най-умните" и запомнящи се детски рождени дни и партита. Единстеното място, което съчетава роботика и детско парти.
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 3115 times
Visitors: 1191
Last online: 14.02.17
Със занимания по
Extra skills на Детски парти център "Onparty"
Party agency
For birthday
With clown and DJ
With animation
Additional information and experience за Детски парти център "Onparty"

Организираме детски рождени дни с роботи.

 
Забавен, нестандартен и незабравим начин за празнуване на детски рожден ден. Децата се забавляват, докато конструират роботи и участват в РОБО състезания. Работят в отбори, конструират собствени роботи и с малко наша помощ ги програмират. Имат възможност да участвт в РОБО състезания като сумо, футбол, мини робо олимпиада и т.н.. Роботите са истински всеки отбор ги конструира сам от LEGO.
Детската радост и емоция е невероятна, все пак построяват собствен робот и участват в интересни РОБО състезания с него, а това е страхотно и ново преживяване за децата. РОБО партито е креативен и забавен начин за празнуване на детски рождени дни!

 

За кого е подходящ РОБО рожденият ден?


LEGO партитата с роботи са най-подходящи за деца между 7 и 12 години. Това е нещо ново и много забавно за децата. Уникален и различен начин за празнуване на детски рождени дни. Еднакво интересни са за момчета и момичета. Програмата и РОБО състезанията по време на рождения ден е съобразена с възрастта на децата. НЕ се изисква предварителна подготовка. Показваме всичко необходимо на децата по време на РОБО партито. Всяко дете успява да построи робот с който се състезава по време на партито. Просто казано, това е един парти микс между забавления с роботи и ЛЕГО детско парти.

 

Как протича РОБО партито?


Празненството протича в рамките на 120 мин. Имаме предвидено време за строене на роботите, РОБО състезания на специална арена, хапване, снимки с тортата и роботите. След като гостите пристигнат, ONIbot дава старт на партито. Първият час е времето за конструиране на роботите. Децата успяват да построят основата на робота за около 30мин. А през останалите 30мин. измислят и построяват сами техните модификации. Следва частта с хапване и тортата. Накрая ни остава време, около още един час за програмата с РОБО състезанията. Отборите се изправят един срещу друг с конструираните от тях роботи. Турнира със състезания продължава до края на рождения ден, а LEGO роботите се подобряват с всяка изминала минута.

 

Заповядайте в ONPARTY да отпразнуваме незабравим рожден ден!

Gallery на Детски парти център "Onparty"
Детски парти център
Детски парти център
Детски парти център
Детски парти център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски парти център "Onparty"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ