verified
plus

Детски център "Мари-Жанет" Study hall

София, България
Детски Център Мари-Жанет предлага подготовка на учебния материал от 1-ви до 4-ти клас, както и за 5-ти и 6-ти клас в групи и индивидуални уроци.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 2212 times
Visitors: 809
Last online: 20.08.23
With advanced study of
Extra skills на Детски център "Мари-Жанет"
Preschool
Homeworks
Additional information and experience за Детски център "Мари-Жанет"

Ние сме не сме само център за учене и забавление. Ние сме семейство, в което има от всичко. При нас ще откриете стремежи, мечти, любов, страст към ученето…цяла палитра емоции!

 

Какво означава да дадеш стойност?

Нашата мисия и визия за вас и вашите деца е да оставим трайна следа от опита и познанията, които споделяме докато работим заедно в екип! По пътя към успеха, няма да спрем да се забавляваме, играем, шегуваме и най-вече усмихваме! Както са доказали Мишел Монтен и Мария Монтесори, чрез игра познанията се усвояват по-лесно и остават по-дълготрайно в нашата памет!

 

Ние няма да спрем да търсим и отнриваме най-доброто, уникалното във Вашите деца. А това е талантът им!Това са способностите, уменията, но и ценностите им. Ние насърчаваме и поощряваме децата да осъзнават и развиват своите таланти като свой собствен ресурс, който е необходимо да се развива и поощрява!

Gallery на Детски център "Мари-Жанет"
Детски център
Детски център
Детски център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски център "Мари-Жанет"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ