verified
plus

Детска градина "Здравец" Kindergarten

Трудовец, България
ДГ "Здравец" с яслена група в с. Трудовец, обл. Ботевград.
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 1580 times
Visitors: 660
Last online: 27.07.21
With advanced study of
Extra skills на Детска градина "Здравец"
Preschool
Additional information and experience за Детска градина "Здравец"

ДГ "Здравец" с. Трудовец е общинско детско заведение за отглеждане и възпитание на деца от яслена възраст до постъпването им в първи клас. Сградата на ДГ е открита през 1986г. и разполага с пет групи с капацитет 135 деца.

 

Днес в ДГ се възпитават и обучават деца в четири групи – една яслена и три градински. ДГ "Здравец" с. Трудовец се разполага в двуетажна панелна сграда, публична общинска собственост.  През 2019г. е направен основен ремонт на цялата сграда. 

 

Помещенията са просторни, слънчеви, обзаведени с нови  мебели. Всяка група разполага със занималня, с нови дидактични шкафове и маси, спалня с нови легла, трапезария, офис и мокро помещение.

 

В сградата се намира изцяло ремонтиран кухненски блок със складови помещения, мед. кабинет, ресурсен кабинет, методичен кабинет, иновативна класна стая, в която се обучават бъдещите първокласници. Сградата на детската градина е  свързана с топла връзка с нов голям физкултурен салон.

 

Разполагаме в помещение, в което се провеждат интересни занимания по безопасно движение по пътищата. Дворът е просторен и оборудван с пясъчници, катерушки, люлки, пързалки и др. ДГ "Здравец" е изцяло газифициране и отоплението е на газ.

Gallery на Детска градина "Здравец"
Детска градина
Детска градина
Детска градина
Детска градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детска градина "Здравец"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ