verified
plus

Design Lab "Cre8ivePro" Academy

Варна, България
Графичният дизайн е повече от изкуство. Той често е средство за манипулация на съвременното общество, а често е и това което може да издигне или да съсипе един бизнес. Това е отговорна професия и само тези, които я познават в детайли могат да правят не просто красив дизайн, а такъв какъвто да въздейства на точните хора по правилния начин.
Place:
Online
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 2593 times
Visitors: 1046
Last online: 28.03.24
Преподава по Teaching Price

Graphic Design lessons and courses

grade 5 - 8
grade 9 - 12
9 - 12 years
още »
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
price negotiable
Additional information and experience за Design Lab "Cre8ivePro"

ЦЯЛОСТЕН КУРС ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН - ВАРНА.

 

Ще изостриш вниманието си към рекламата, ще научиш кое е това, което прави един дизайн добър и как да си бъдеш собствен критик, за да бъде творчеството ти на високо ниво.

 

СЪЩНОСТ НА ДИЗАЙНА

Каква е същината на дизайна и как той може да влияе на съвременното общество и култура. Как е възникнал и кои са хората, които стоят зад модните тенденции в графичния дизайн днес.

 

РАБОТА С ЦВЕТОВЕ

Какво е дизайн без цветове. Всеки от нас трябва да има представа как се получават цветовете и коя е точната палитра за даден проект. Всеки от курсистите ни ще може да борави правилно с цветовете и водещите безплатни приложения в сферата, за да улесни работата си.

 

КОМПОЗИЦИЯ

Ще се научиш на основните композиционни принципи и как човешкия мозък има нужда от тяхното използване, за лесно четене и възприемане на информацията.

 

СИМВОЛИКА НА ФОРМИТЕ

Знаете ли, човешкото съзнание възприема обикновеното кръгче едновременно, като динамична фигура, мир, мекота и майчина ласка. Интересно нали! Ще се научим, как да създаване емоции у зрителите вкарвайки в действие различни форми.

 

ИЗРАБОТКА НА БРАНД

В наши дни само едно лого не е достатъчно. За да успее да създаде постоянна аудитория, бизнеса има нужда от цялостен бранд, който да комуникира с потребителите за същината и ценностите му. Комуникацията между дизайнера и клиента е ключова тук, за това ще разгледаме как да водим продуктивни разговори с клиенти и да презентираме проекта си.

 

CV, ПОРТФОЛИО И ЦЕНИ

Как да си направиш конкурентно CV, да представиш труда си във впечатляващо портфолио и оценяване на дизайна. Графичният дизайн е сфера, която се развива ежедневно, за това е без значение, дали имаш или не натрупан опит. И в двата случая труда си е труд. Ще споделим как оценяват работата си студиата и колегите, за да имаш цялата картинка преди да кажеш на клиента, колко струва това лого.

 

КАКВА Е РЕАЛИЗАЦИЯТА СЛЕД КУРСА?

~ Илюстрация

~ Дизайн на лога и брандове

~ Дизайн на списания и каталози

~ Дизайн на външна реклама

~ Дизайн на шаблони

~ Дизайн на online реклама

~ Дизайн на визуално съдържание за Facebook и Instagram

~ Дизайн на визуално съдържание за уебсайт

Gallery на Design Lab "Cre8ivePro"
Design Lab
Design Lab

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Design Lab "Cre8ivePro"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ